thnksfrthmmrs

Jag har fått ett nytt skrivbord idag. Jippi! Så nu sitter jag här och skriver. Har blivit beroende av The Hills. Har kollat på 13 avsnitt på två dagar nu. Haha! Så det är vad jag gör när jag sitter vid datan. Senare så ska jag ta och dejta min polly-påse. Kisses.

LOOOVVVVVVVV! <3

Imorn får jag lov! Efter 9 veckors väntan. Oh yeah! *dansar runt* Plus att vi inte har något prov imorn. Sällsynt. Har inte så många planer än vad jag ska göra på lovet. Kommer nog antagligen inte bli nå skidåkning men vi får väl se. Jag, Sara och Jullan åker ju som sagt till stan för att fira på kina tomorrow.

Efter lovet är det typ 24 dagar till Påsklovet och sen går vi i sju skoldagar och sen far vi på klassresa. Fy fan vad skönt.

På tisdag (3 mars) börjar Desperate Housewives igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kärlek. That's it!


Vet ni? Jag ska klippa mig. Som Victoria Beckham. Klippa av allt så jag nästan inte har något kvar. Och färga det svart ska jag göra också. Sen ska jag banta ner mig till 40 kg. Hahahahaha!!! :''D Jag är trött. So peace out!


HEJHOPP.

Hej, jag heter Marielle Edler och jag är kräksjuk för att jag inte har någon design på min blogg så det så. För det andra så visade det sig att jag har gått runt och haft halsfluss i en månad så nu har jag fått pencilin. Plus att läkaren eller vad man säger ville att jag skulle operera bort mina halsmandlar. Haha, som att jag skulle göra det va. Dream on. Min smarta lillebror la ett par av mina lösögonfransar på golvet under sängen. Ni kan ju gissa vad som hände med dom.

Snart är det lov! Äntligen, och förhoppningsvis kommer min mp3 på fredag. Annars blir jag kräksjuk på det med. Jag, Sara och Jullan ska iallafall äta på kina på fredag. Fast vi ska äta på Saras kina :( Nu vet ni det. Och plus att jag har typ haft min blogg i ett år snart och bara skrivit för att. Hehe. Skit samma. Jag börjar skriva igen då det gått ett år. Om typ 2-3 dagar.

Bye.

Hello igen.

Kissie har blivit galen!

Hola!

Våra lärare måste tycka att det är väldigt roligt och sätta prov samma vecka och flera veckor i rad. Fast det är tre bra saker:
1) Vi hade inte HK-provet i måndags pga bada isvak. Det blir på tisdag istället.
2) Mattediagnosen blev uppflyttad tills på måndag.
3) Jag kommer inte hinna göra spanskaprovet imorn på tre kapitel för jag har gitarrspelning. Hinner bara ha spanska i en kvart och det lär ju antagligen ta längre tid än 15 minuter.

Imorn ska jag och Jullan gå runt och försöka sälja salami. Ska sälja minst åtta stycken. Jätteroligt. Verkligen.

Nej, nu ska jag flumma runt på nätet lite och sen ska jag läsa igenom spanskan tills imorn.

Sover i Jullans rum nu. Kommer antagligen sova i mitt rum på fredag. Bara så ni vet liksom.

Calles fina sandbrutta ;D Haha!

Today.


Hej. Redan söndag igen :( Jullan och Linnea kommer väl om en stund och då ska dom bo här i två veckor, hehe. Inatt ska Jullan sova i mitt rum för mamma och kent ska fixa hennes rum och imorn ska jag typ sova i Jullans rum. Men sen är det klart för tapetsering! Oh yeah!

Jag och Kent tog skotrarna och körde lite idag. Och det har ju kommit typ en meter snö så det var skitkul, haha. Man såg ingenting när man körde. Plus att jag vart snärtad i ansiktet av en kvist.

Annars så har jag inte gjort så mycket. Kollat på film och suttit vid datan.

Marcus.


Idag fyller min lillebror Marcus fjorton! omg. Grattis på dig. Mormor, morfar, Monica, Julia och Linnea har varit här hittills. Är inte så säker på att det kommer några fler, men vem vet? Har käkat tårta och är fortfarande mätt.

Orkade inte kolla på Let's Dance så jag satt mig vid datan istället. Underhåller mig med att läsa komiska bloggar. Ha det bra.

Forever 21.


Läste tidigare idag på Kenzas blogg att Forever 21 ska komma till Sverige. Lär antagligen inte komma någon butik hit till Östersund, surt nog, men allt jag tänker säga är: JIPPI!!! <3


RSS 2.0