...

Denna blogg är på en paus men jag måste bara säga grattis till Nick som fyller 16 idag... Grattis :D


Heldag med J.N

Mötte Julia klockan 12 vid järnvägen, sen gick vi med Charlie en liten sväng. Efter det gjorde vi lite alltmöjligt. Bla så kollade vi på HSM.

Well, I'm tired.


God morgon.

Har varit vaken i ungefär två timmar nu. Gick ner och satte mig vid datan tillsammans med två smörgåsrån med ost på och ett halvt glas juice. Läste några bloggar, var inne på youtube och kollade lite och besökte några sidor som jag gör varje dag.

Idag kanske jag ska vara med Julia. Beror ju på ifall hon ska plocka bär idag eller inte. Vi får väl se. Har ingen aning om vad vi ska göra men det visar sig väl.

Film.

Filmen var bra. Det blev mycket skratt i biosalongen :) Steve Carell är rätt rolig.

You're just too good to be true
Can't take my eyes off of you
You'd be like heaven to touch
I wanna hold you so much
At long last love has arrived
And I thank God I'm alive
You're just too good to be true
Can't take my eyes off of you

Get Smart.

Hej. Idag var vi ju som sagt på Frösöberget. Vi fick göra en massa sammarbetsövningar. Jag tyckte att det var roligt iallafall. Fick en bra grupp också. Var med samma som på Skogens dag, fast Sara fick ju vara med den här gången. Min grupp fick delat rekord med en annan grupp på en av sammarbetsövningarna. Man fick ju skratta väldigt mycket idag iallafall.

Ikväll ska jag, Sara och Julia på bio. Vi ska se "Get Smart". Den verkade ju rolig då man fick se trailern. Just ja! Kom ju på nu att jag har en biobiljett kvar, måste ta och packa ner den så jag kommer ihåg den. Saras kusin Frida ska också gå på "Get smart" med två kompisar och dem skulle också sitta på sjunde raden och när Sara berättade att vi skulle sitta på sjunde raden blev hon inte glad om jag säger så. Får väl se hur det blir på bion.



Lek.

Den här veckan på skolan har varit rätt så bra. Har nästan inte haft några vanliga lektioner och vi har börjat klockan nio nästan varje dag. Idag fick vi kolla på film och leka lekar, eller det var bara en lek. Hellre det än att ha vanlig lektioner.
Imorn ska vi på Frösöberget.

Moffa fyllde år idag så vi for dit och åt middag, fick träffa kusinerna också...

Dagens.

dagens gjort : Haft skogens dag med 9b & 6b.
dagens mående : Bra.
dagens dricka : Loka.
dagens vill ha : Mer pengar, vem vill inte?
dagens vill göra : Just nu. Kolla på tv.
dagens måste : Sova.
dagens personer : Min grupp på skogens dag. Olle, Simon och Jim.
dagens längtan : Imorn kväll.
dagens klädsel : Jeans, t-shirt, kofta.
dagens jobbigaste : Vädret.
dagens roligaste : Dannes grupp på skolan och påvägen hem i bilen då jag sa att jag skulle hoppa ur istället för hoppa bak så Kent blev skraj.
dagens smink : Mascara, ögonskugga, puder, rouge.
dagens frisyr : Utsläppt och blött.
dagens kärlek : -
dagens sämsta : Vädret.
dagens bästa : -


Bilden är tagen påväg till Frankrike förra året.

Team Sportia.

Idag hade jag som sagt dans igen. På vägen till stan blev det ju lite problem. Jag skulle ladda busskortet med 200 kronor så busschauffören satte in 200 kronor på kortet sen när jag skulle betala med mitt bankomatkort så funkade inte det det stod "ogiltligt kort" men han sa att jag kunde ta ut pengar ut bankomaten när vi kommit fram. När jag skulle göra det var det slut på hundralappar så jag fick ta ut 500 som han fick växla. Tur att jag hade 500 på kortet tyckte jag.

Idag på dansen dansade jag i min Team Sportia dress. Inte det smartaste draget. Den är ju rätt varm utan att man rör på sig och när vi skulle dansa med höga kickar och en massa sånt höll jag ju på att svettas ihjäl. Den här dansen var iallafall roligare än den igår. Hade inte med mig någon vattenflaska heller. Men påvägen hem körde Kent in på Statoil så att jag och mamma kunde gå in och köpa en varsin dricka. Köpte en mentos också som det typ bara var gula i, brukar aldrig hända. Gillar de rosa mest.

Kollade på första avsnittet av Gossip Girl säsong 2 idag. Säger bara; sjukt bra!

Skogens dag.

Har ni hört något så dumt? Vi (9b) skulle "lära" 6b en massa saker. Min grupp (olle,sara,simon,jim) hade ju allemansrätten. Vi hade gjort en liten tipsrunda. När vi kom dit på morgonen så var vi tvungna att sätta upp frågorna, så jag, Olle och Simon sprang runt och gjorde det. När vi kom tillbaka stod redan första gruppen där så då skickade vi iväg dem. Efter att dem hade kommit tillbaka skulle vi rätta papprerna vilket var väldigt svårt eftersom det spöregna och svaren suddats ut.

Det var kallt så Simon sprang till någon stuga och tog några vedpinnar, men när vi hade fixat elden så skulle vi gå och äta lunch. Hamburgare. Det tog typ en halvtimme innan Irené (?) hade fått till "grillen". Eften hamburgaren skulle vi visa de två sista grupperna vår tipsrunda. Det var dem fyra som hade flest resultat som skulle få ett varsit pris. Dem fick en kexchoklad och en coca-cola, men det var två stycken som fick dela för att någon hade tagit en kexchoklad och en cola. Hmm, man kan ju undra vem som tog den. Eller så inte.


Klockan fyra ska jag och Marcus äta på Sibylla tillsammans med farmor, sen är det dans.


Dans.

Ikväll eller idag börjar dansen. Klockan 17:30-18:30 om man ska vara exakt. Imorn dansar jag mellan 19:30-20:30. Ska bli kul att börja dansa igen. Min kondition har typ segat ihop sig efter sommarlovet. Well. Nu ska jag äta, bye!


Gossip Girl.

Ikväll är det premiär för Gossip Girl säsong 2 i USA. Tror ni man hinner dit på några timmar? Antar att jag får se det imorn på datan istället. Andra säsongen kommer bli galet bra!

Ingen uppdatering över helgen men det skrev jag ju. Hände inget speciellt. Var på badet, kollade på två filmer, muppade mig. Helt vanliga saker.

Idag på skolan fick vi hålla på med vårat "arbete" som vi ska ha för sexorna på onsdag. Min grupp (Olle, Simon, Jim och Sara) ska ha en tipsrunda om allemansrätten. Intressant va? Skämt åsido. Fick sluta halv två istället för tre så det var ju bra.

Hade gura idag! Äntligen får man börja spela gitarr igen. Hade på mig min morfarsmorfars förlovningsring så han frågade om jag hade förlovat mig, "japp det har jag" sa jag, sen sa jag "närå jag bara har på mig den här ringen", sen var han tvungen att fråga hur gammal jag var.

Nu ska jag kolla in en av mina favoritbloggar och sen blir det 2½ men. En av mina topp 5 favorit serier.

RSS 2.0