Hairspray.


Hej! Idag såg jag och Julia 'Hairspray' på bio. 10kr/bio. Var lika bra som sist jag såg den. Väldigt bra musik. Plus att Zac är med :) Nu längtar jag tills att HSM3 kommer ut på köpfilm.

Inspiration.




TM.

Kamera.




Jag tog ju med mig videokameran hem igår så idag har jag kollat på några gamla videoband. Lovin' it! Även att lillebror min var kanske världens sötaste när han var liten. Fanns också ett klipp då jag filmade mig själv, well, ibland blir det kortslutning till hjärnan så sen tycker man det är pinsamt då man kollar på det senare då man kan tänka klart. Tror nog faktiskt att jag tyckte att jag var ganska rolig när jag gjorde en massa grimarser och allt var det nu var.


Västanede.


Idag har jag och Marcus följt med mormor och morfar till Västanede för att hälsa på Håkan, Maggan, Ida och Johan. Har skattat som en tok idag. För det första skulle Håkan passa in tillsammans med Björn, Robert och Henrik på Parlamentet, för det andra så spelade jag, Marcus, Ida och Johan något roligt spel. Jag och Ida höll på dö! ;) Vi har samt varit allmänt störda, ätit en massa godsaker, haft det bra helt enkelt. Tog även hem videokameran som varit hos Håkan så imorn ska jag kolla på några gamla band till videokameran <3 Puss hej!

Xoxo.



Om ca trettio minuter sitter jag på bussen till momma och moffa tillsammans med lillebror och lyssnar på musik. Älskar att åka buss och lyssna på musik. It makes my day! Tar med mig datan, vet dock inte om internet kommer funka. Har inte använt mitt mobila bredband på tre månader.

Gossip Girl





Gossip Girl. Jag vet att jag gjorde en lista över mina fem favoritserier och då var 'Gossip Girl' tvåa med 'Desperate Housewives' över sig. Jag är inte så säker längre. För varje avsnitt som går blir Gossip Girl bara bättre och bättre. Såg åttonde avsnittet av andra säsongen imorse och det var såklart asbra!

Vi får väl se hur Desperate Housewives-avsnittet är ikväll. Säsong fem börjar ju! Kommer vara år 2013 och Susan är inte ihop med Mike, Lynettes barn har blivit galna, Bree har tillsammans med Cathrine och sin son Andrew startar en caterings firma, Edie har flyttat ifrån Wisteria Lane och Gabrielle har fått två barn. Kommer bli intressant.

Klippte mig idag. Blev helt okej. Åker till momma och moffa ikväll och kommer hem imorn kväll. Ska hälsa på Ida och Johan. Länge sen jag var dit nu.

Huset.


Hej! Idag har mamma och moffa fixat med huset. Själv gick jag dit klockan tolv för att fikade med dem. Efter det spenderade jag tiden med att sjunga i rummen. Nu har jag precis ätit middag och klockan nio ska jag kolla på Charlie, Alan och Jake.

Bilden är från den tre dagars långa (korta) klassresan till Norrbyskär då vi gick i femman. :)

Spökvandring.



Spökvandring. Imorn har vi i 9B på Kastalskolan spökvandring vid Klanghallen i Brunflo. Ni kan gå mellan 18.00-23.00. Inträde kostar tjugo kronor (lätt värt det!). Inga speciella åldrar. Man går på egen risk. Kommer finnas fika att köpa, bland annat korv & bröd, bullar, långpannekakor, saft och kaffe. Okej nu vet ni. Ses imorn då!

Wooohoooooo!



Höstlov! Äntligen är det lov. Tycker faktiskt att det har gått jättefort. Just ja! Hade ju tänkt att klippa mig på lovet. Måste gå och ringa till frissan. Plus att jag har lust att se HSM 3 igen. Loved it! :)

Review.



My god vilken gullig film det var :) Helt klart bättre än tvåan. Har inte bestämt mig om den var bättre än ettan. Bilskrots-scenen var en av de bästa scenerna. Jag och Sara fick oss några goda skratt under filmen. Synd att du inte fick följa med, Julia. Helt klart sevärd. Även att Zanessa är sötaste paret ever :)

High School Musical 3



18.00 sitter jag och Sara på tionde raden och tillsammans med 204 andra och kollar på HSM 3. Bilskrot-scenen verkar vara grym! Can't wait. Popcorn och en coca-cola gör mig också sällskap. Kanske blir ett litet inlägg efter bion, berättar om hur bra filmen var :)

Sweet dreams.



Med denna lilla bild säger bloggskrivandet för idag godnatt. Ni kanske kan få se bilden fast större någongång. Bilden är tagen och redigerad av denna dam. Imorn klockan 17.30 har jag dans. Annars är det inget speciellt. Friends-dag på skolan, man ska vara utklädd men icke.

We don't need another hero.



Tina Turner- We don't need another hero. I'm lovin' it. Särskilt refrängen.

Fick idag reda på att en klasskamrat är knäppare än vad jag trodde, men jag kan inte säga att jag är förvånad. Inte ett dugg faktiskt. Det finns en förklaring till allting. Påtal om klasskamrater. Fick också reda på att jag och en som är helt olik mig tänker likadant. Komiskt!


HSM 3



På onsdag ska jag och Sara gå och se HSM 3. Som ni ser på bilden så var det tur att jag bokade i förväg. Julia fick inte följa så vi har en extra plats, den får väl användas som popcorn-hållare. Jag och Sara är se-film-på-bio-beroende. Men det är nice.

Ben & Jerry's



Ben & Jerry's.  Man kan ju inte anklaga Ben och Jerry för att inte veta hur man gör jättegod glass, det kan dem ju redan. Alla bloggare verkar ju tycka om "Cookie Dough" mest, själv har jag bara smakat den med brownies och fy tusan vad god den är. Blev så himla sugen på Ben & Jerry-glass nu känner jag. Vilken är eran favoritsmak?

Katy Perry



Beroende. Jag måste faktiskt erkänna att jag har blivit lite smått beroende av Katy Perrys låt "Hot 'N Cold". Skitbra faktiskt.

Monki.


I vinter ska Domus byggas om till Galleria och Monki är en av tio butiker som ska öppnas på Domus. Monki kommer att bli "granne" med Stadium. Läste det i ÖP igår tror jag.

Loppis.


Loppis. Där är loppis i Sjöboden i Brunflo från klockan 11-14. Vi i 9B på Kastalskolan har två bord där med en massa grejor. Så ni som bor i närheten kan ju ta och pallra er dit. :)

Liseberg- 25/7-08








Bild 1: Vi änländer till Liseberg :)
Bild 2: Jag och Julia börjar med radiobilarna.
Bild 3: Jag och Julia igen a.k.a linslusar. Plus min favoritkarusell.
Bild 4: Kanonen. Jag och Kent väntade 20 stekheta minuter för att åka den.
Bild 5: Härligt svettiga i väntan på att åka Kållerado. (Stavas faktiskt så)

Hoppas att vi åker till Göteborg på klassresa till våren. Skulle vara sjukt roligt!
Nu ska jag fortsätta kolla på kanske världens knäppaste människa. Jim Carrey i Ace Ventura.

Zac Efron.


Zac Efron fyller 21 idag. Bäst att säga grattis. Hörde att han skulle fira med sina närmsta vänner och familj, samt att han skulle dricka sin första öl tillsammans med sin pappa. Well, congratz.

Sova.

Det är bra härligt att sova tycker jag. Knappt så att jag kommer ur sängen på morgnarna. Får tvinga mig själv helt enkelt. Alla drömmer ju varje natt men det är ju inte alla som "kommer ihåg" vad dem har drömt. Det gör jag varje natt, vilket är bra för jag brukar drömma väldigt roliga drömmar :D

Ikväll ska jag inte göra något speciellt. Fixa några bilder som jag ska använda på tekniken imorgon. Sen blir det nog TV och data. 2 ½ men är ju klockan 19.00. Senare ikväll är ju Per Morberg på TV:n. Han är bra rolig han. Duktig är han också!


Per Morberg.

Skolan idag var rätt okej. Hade redskap på gympan. Rätt roligt faktiskt. Efter det hade vi syslöjd.

Til' next time lovers,
Bye!

Kick.

Kom hem från dansen för ett tag sedan. Gud vad varmt det blir i den där danssalen säger jag bara! Brukar bli runt 25-30 grader och på onsdagsdansen är vi väl 30st så man behöver inte ens dansa för att man ska bli svettig. Puh! Tror inte att det är möjligt att det finns en dans med fler kickar än denna. Känns som man är på ett karatepass. Kick hit och kick dit. Även att jag får en liten smula damp på tre tjejer som brukar stå framför mig. Det är helt enkelt för svårt för dem att stå mer än en halvmeter ifrån mig. Nästa gång blir det en kick i huvudet på någon av dem. Förbered er!

Ska ta och duscha alldeles snart. Kalldusch isånnafall. Är fortfarande varm efter dansen. Sen ska jag nog göra mig iordning. Plus att jag inte vet ifall vi har inne- eller utegympa imorn. Hoppas på inne. Vädret här är förfärligt.

My boys!

Til' next time lovers,
Bye!


Dans.

Hejsan hoppsan! Ikväll är det dans igen för min del. Från klockan 19.30-20.30. Kent skulle komma och hämta mig efter dansen eftersom att det inte går någon buss förrän 21.20 tillbaka till Brunflo.

Idag på SO:n fick vi veta vems företag som hade vunnit och precis innan vi fick reda på vilka som hade vunnit sa jag "Jag satsar 100000 på att inte vinner" och vad händer? Vi vinner! Helt otroligt! Vi fick 4 kexchoklad att dela på. Vad kallar man något sånt där? Just ja, komiskt.


Nån som också vill åka till New York?!

Til' next time lovers,
Bye!

Hål.

Hej. Dålig uppdatering idag. Efter skolan satt jag mig vid datan och kollade igenom några sidor. Sen helt plötsligt var klockan 16:20 och bussen skulle gå 16:45 så jag vill äta lite rester från igår. Kunde inte hitta mitt headset heller. Men jag kom i tid till bussen. Tisdagsdansen är klar nu.

Om en timme ska jag kolla på Desperate Housewives. Äntligen har det gått en vecka. Efter det ska jag nog ta och lägga mig. Har världenshuvudvärk. Mamma nämnde för en stund sen något om glass och hjortron. Mums.

Just ja! Anledningen till att rubriken är "hål"  är för att jag har broderns strumpor och han har aldrig haft ett par strumpr som har varit hela. Intressant, jag vet!



Til' next time lovers,
Bye!

Låtskrivning.

Det gick bra på gitarren. Fick en ny läxa och då ska jag göra en låt. Ackord, melodi + text. Har redan börjat och jag tror den kommer bli rätt så bra! Jag ska håller er uppdaterade om hur det går med låten.

45 minuter kvar till TAAHM. :)



Jag diggar Taylor Momsen. Sjukt fin!

Til' next time lovers,
Bye!

Dagens.

dagens gjort : Gjort klart mitt NO/SV arbete. Antar att ni är trött på att höra allt om det. :)
dagens mående : Blandat ;)
dagens dricka : Juice.
dagens vill ha : Ny kofta.
dagens vill göra : Sitta på ett flyg till New York med 10000 i fickpengar.
dagens måste : Träna på min gitarrläxa en gång till innan spelningen börjar.
dagens personer : Vi säger min gitarrlärare. Micke.
dagens längtan : Tills det börjar snöa. Hatar regn på hösten.
dagens klädsel : Jeans, T-shirt, Stövlar
dagens jobbigaste : Vädret.
dagens roligaste : Har inte hänt något speciellt roligt än. Återkommer med den.
dagens smink : Concealer, foundation, puder, rouge, ögonskugga, eyeliner, mascara.
dagens frisyr : Utsläppt och fult.
dagens kärlek : Teen Vouge som kom idag! Och ikväll så ger jag min kärlek till 2½men. LOL!
dagens sämsta : Att cafeterian var slut då jag höll på att törsta ihjäl.
dagens bästa : Jag dog inte tack vare ovanstående rad + att jag förhoppningsvis kommer klara gitarrläxan galant!

There you go.

Til' next time lovers,
Bye!

Juice.

Hej! Nu har jag kommit hem för en stund sedan. Sitter just nu framför datan och dricker juice. Det gick väl rätt okej idag på skolan, och det bästa av allt: Jag är klar med mitt NO/SV arbete så nu behöver jag inte tänka något mer på det. Förhoppningsvis har vi bara matteläxa den här veckan.

Ikväll blir det 2½ men. Som sagt en av mina 5 favoritserier. Här kommer ordningen;
1) Desperate Housewives
2) Gossip Girl
3) Two and a half men
4) Vänner
5) Christine

Jag gillar för det mesta komedi, men Desperate Housewives tycker jag är en liten blandning av drama och komedi. Efter Gossip Girl är det ju bara komediserier.


Den här boxen ligger just nu högst upp på min önskelista. Den kommer ut i november-december någon gång. Kommer inte ihåg riktigt. Box 1, 2 och 3 har jag redan. Lycklig!

UPDATE! Har den där bilden som är på boxen som bakgrund kom jag på. *Nörd* :)

Til' next time lovers,
Bye!

Skola.

Hej. Sitter här på tekniken nu och ska göra klart mitt NO/SV arbete. Var tvungen att välja teknik för att kunna använda datorerna. Tänkte kolla lite annat sen också när jag klar. Kollade nyss på Kenzas blogg. Läste att hon hade solat solarium igår. Det var verkligen längesen jag solade solarium. Senast var nog tillsammans med Julia i februari-mars någongång. Kanske ska ta o göra det nån gång. Nån gång. Nej, nu har jag en uppsats att skriva.

Til' next time lovers,
Bye!

Avstämningsdag.

Det är just det vi har idag. Om man har några ämnen man ligger efter i kan man jobba med just de ämnerna idag. Har dock bara gått sex (?) veckor. Själv har jag valt NO för jag måste göra klart mitt NO/SV arbete om heroin. Det skulle igentligen vara inlämnat i fredags men vi fick måndagen på oss också, så på den lektionen blir det stressa,stressa, stressa. Eller kanske inte. Ska bara skriva fem rader till om heroins historia, källförteckning, och något som jag inte kommer på namnet på, inget riktigt viktigt. Julia och Sara ska göra mig sällskap under varje lektion idag. Vi har en viss förmåga att alltid välja samma sak.  Förmåga och förmåga... Vi sitter bredvid varann då vi ska välja vilka ämnen vi vill/måste jobba med.

Efter middagen ska jag spela gura (gitarr). Vissa verkar inte veta vad 'gura' betyder, men nu vet ni det. Har tränat som bara den den här veckan. Tidigare veckor har jag inte spelat fullt lika mycket, så resultatet har inte blivit lika bra. Idag klockan 17.50 ska jag spela så att han flyger av stolen!



Til' next time lovers,

Bye.

:)

Blev ett till inlägg iallafall. Jag skulle fixa en sak, klickade på fel. Fick damp. Bytte till en av blogg.se's egna designer.

OMG!

Efter två och en halv vecka är succébloggen tillbaka! Skämt åsido, men tillbaka är jag. Hatade min design innan, men denna är väl ungefär lika dålig/ful den. Tyvärr kan jag inte göra någon ny design för jag har inget bildprogram och nej, jag orkade inte fixa bort det vita runt "Marielle" på headern. Om ni vill se en ny fin design, ja, då kan ni få vänta en livstid.

Idag har jag haft momma-dag kan man säga. Har spenderat mest hela dagen tillsammans med momma. Var på loppis och sålde skitsaker. Tjänade lite över 400 spänn. Resultat? Jag är nöjd. Pengarna ska jag dock gömma tills jag, Julia o Sara ska till Sundsvall. Jag och Momma åt middag på Sibylla.

Förvänta er inga fler inlägg idag. Ni får vänta tills imorn. Bye!

RSS 2.0