Sorry

Hejsan hoppsan. Förlåt för att jag inte har bloggat på flera dagar. Typ en vecka har det gått. Kanske kommer sluta med den här bloggen. Jag vet inte riktigt, men jag funderar på det. Idag var jag på stan och shoppade lite med Sara. Tre ord på S som jag gillar; Stan, Shopping och Sara ;D Momma och Moffa kom också på ett kort besök efter att dom hade varit på Expo Norr. Har beställt lite saker från internet också.

Tråkigt inlägg, jag vet! Men men.

See you later...

xoxo,
Marielle.

Tiden.

Tiden går för fort så jag inte hinner med, haha. Jag skrev i mitt senaste inlägg att min kusin Adam fyller tre år idag han fyller fyra! Inte hade jag en aning om det. Det är lika roligt att hälsa på varje gång för han är ett stort, då menar jag STORT fan av "Bilar" ni vet filmen så det är alltid nya "Bilar"-grejer där. Han har allting, böcker, filmer, kläder, gosedjur, leksaksbilar, mattor, dukar, pappershanddukar, ja allt. När vi kom dit hade han och hans lillebror på sig en varsin "Bilar"-tröja. Såklart! Mormor och morfar var också där. Vi kollade på moffas fyrhjuling och det är ingen liten jävel. Mamma ville inte att jag skulle provköra den för att jag är en fartdåre. Men gud var roligt det var att köra. Fort som attan över ängen for jag. Marcus tror att om jag någonsin får körkort kommer jag bli av med det på en gång, tack för de förhoppningarna liksom!

Kvällen spenderades framför datan med Julia. Vi snyggade till en massa bilder med paint. Vi skulle få kändisar och se stygga ut men på samma gång se realistiska ut. Visst nämnde jag att vi använde PAINT?

xoxo,
Marielle.

Det var vi, Ben och Jerry.

Japp, igår kväll for jag, Julia och Sara ut på en cykeltur. Sen for vi till ICA och köpte varsin Ben & Jerry's. Vi cyklade sedan ner till sjön och satt där och mumsade i oss våra glass, skrattade och hade allmänt roligt.
Mums!

Planer för dagen;
Berätta för Jullan om min skylt-plan ;D
Berätta för Jullan om en viss tid!
Hålla tummarna hela dagen lång.
Vara med Jullan.
Fira kusin som fyller tre år.

Ha det bra!
xoxo,
Marielle

Dance with my father again.

Back when I was a child
Before life removed all the innocence
My father would lift me high
And dance with my mother and me and then


Spin me around till I fell asleep
Then up the stairs he would carry me
And I knew for sure
I was loved


If I could get another chance
Another walk, another dance with him
I'd play a song that would never, ever end
How I'd love, love, love to dance with my father again


Ooh, ooh


When I and my mother would disagree
To get my way I would run from her to him
He'd make me laugh just to comfort me, yeah, yeah
Then finally make me do just what my mama said


Later that night when I was asleep
He left a dollar under my sheet
Never dreamed that he
Would be gone from me


If I could steal one final glance
One final step, one final dance with him
I'd play a song that would never, ever end
‘Cause I'd love, love, love to dance with my father
again


Sometimes I'd listen outside her door
And I'd hear her, mama cryin' for him
I pray for her even more than me
I pray for her even more than me


I know I'm prayin' for much too much
But could You send back the only man she loved
I know You don't do it usually
But Lord, she's dyin' to dance with my father again
Every night I fall asleep
And this is all I ever dream

Sommarslant.

Idag kom mormor och morfar och hälsade på. Jag och Marcus fick en varsin 1000-lapp också. Tänk vilka snälla morföräldrar jag har, lyckligt lottad! Sen blev det middag, mamma hade gjort tacopaj. Något som vi inte hade ätit på flera år. Efterrätt blev det också, mamma hade gjort sin utsökta chokladsås igen. Den tar en timme att göra, tihi.

Fick paket från USA idag, och när jag öppnade paket låg "Popstar The Jonas Editon" där. Gud vad jag blev glad. Det blev en lyckodans runt huset. Den innehöll en massa fina posters också, och 116 sidor med mina favoriter. Jippi! Här är tidningen;


Just ja, jag klippte mig idag också, eller skar rättare sagt. Hon använde kniv till hela håret istället för sax. Klippte lite kortare, känns skönt nu när det är sommar.

xoxo,
Marielle.


Slut på regn och moln?

Idag efter att jag hade ätit upp maten gick jag en sväng med Charlie (hunden min) och märkte att det hade blivit förvånadsvärt vackert väder. Klarblå himmel och bara några få moln. Kan det vara så att det ska bli fint väder igen? Själv så håller jag tummarna på det. Kvällen innehöll Guitar Hero 3 och cykeltur till OK med Sara för att köpa glass. Solero till mig och Magnum Strawberry till Sara. Imorn är det klippning hos frissan klockan 10:15, Sara kanske skulle upp och kolla hur snygg jag blir :) Sen kommer min älskade morföräldrar och hälsar på, kanske man får en sommarslant också. Antar att det blir en cykeltur också, man måste ju motionera på sommarn, man proppar ju i sig en massa glass. Vill ju inte bli ett fetto.

Kram på dig Sara! You're as funny as me ;D

xoxo,
Marielle

The Eye

Idag cyklade jag och Sara igen (gjorde det igår också). Det regnade idag med, men vi har märkt att det är skönt att cykla då det regnar. Cyklade några kilometer och sen blev det fika hemma hos mig. Bullar, kärleksmums och hallonsaft. Yummie! Vi spelade Chicago också, ska väl inte skryta men jag vann :D Efter några omgångar av Chicago blev vi filmsugen, så vi drog hem till Sara för att kolla på film. Själv så hade jag ju inte sett "The Eye" med min favorit skådis (kvinnliga skådis) Jessica Alba. Men eftersom att jag hade hört att den var läskig så fick Sara berätta vad som skulle hända och när jag skulle kolla bort. Hon glömde bort att varna mig en gång så Sara: Passa dig för jag kommer ge igen! Vi kollade på ett avsnitt av "2 ½ men" och "Vänner" också. Sara har en hårddisk där de har massvis med filmer. Bara att välja och vraka helt enkelt. Igår blev jag överlycklig när jag såg att de hade Juno för den har jag velat sett jättelänge, vi kollade på halva filmen av "Min stora kärlek" även att jag alltid tror att den heter "Min stora feta kärlek". Håller just nu på att värme på mat som blev över från igår, oxfilé med pommes. Love it! Nej, nu ska jag ta och käka... Ha det så bra!

Just det, när vi skulle cyklade hem till Sara flög det in en äckelfluga i ögat på mig! Andra gången i sommar, och varje gång i vänster öga. Kommer bli blind snart om det ska fortsätta såhär. Aja, nu ska jag njuta av min utsökta middag!

xoxo,
Marielle.

Fredag den trettonde.

Bara en halvtimme kvar av fredag den trettonde. Har märkt att det är mer än turdag för mig än en otursdag. Kvällen spenderades i häggdalstorpet med vänner och godis. Mysigt. Kollade på film också. Imorn vet jag inte riktigt vad som händer, får väl se helt enkelt. Kollade lite på French Kiss också. Tihi. Vill passa på och gratta systrarna Olsen som fyller 22 år idag. Grattis! ;D



xoxo,
Marielle.


Lättnad.

Äntligen är det sommarlov! Gud vad skönt. Resten av sommarn kan man bara slappa och käka jordgubbar. Nice! Fick betygen idag också, supernöjd!! :D Om en timme ska jag tillbaka för att kolla på niorna när dem åker rutchkana. Sen så kanske det blir fika hemma hos mig. Mamma har gjort sin underbart goda chokladsås. Love it! Nej, nu ska jag ta och kolla på några fansites, haha! Ha det en underbar dag!



xoxo,
Marielle.

Junikväll.

Hej, jag är jätte trött just nu. Har klivit upp tjugo över sex i två dagar nu. Brukar kliva upp klockan sju. Imorn ska alla sex (jag, mamma, marcus, kent, julia och linnea) till Önsjön för att bada. Tre dagar i rad har jag badat då. Men jag älskar att bada, det är härligt. Har märkt att jag använder ordet härligt ganska ofta. Just det, jag tycker det är väldigt troligt att nån från Sundsvall som inte vet vem jag är vill se en bild på min lillebrorsa. Varför skulle man vilja det? Se en bild på nån man inte ens känner? Call me stupid but I don't get it.



xoxo,
Marielle.

Ett dopp i sjön och en maskros i håret.

Idag på skolan gjorde vi inte så mycket mer än att lämna igen böcker. Jag, Julia och Sara tyckte att det var så varmt så vi for ner till sjön och tog oss ett dopp. Härligt! Sen så solade vi, och Sara knäppte kort på mig och Julia som hade maskrosor i håret. Tihi :)



xoxo,
Marielle.

Årets första dopp.

Japp, nu var det klart. Årets första dopp. Jag, Julia och Sara for ner till Storsjön och där var det så varmt i vattnet så vi bestämde oss för att ta ett dopp. Sara hade med sig sin videokamera och ramlade, men kameran vart inte blöt, haha! Har inga bilder, bara bilder på oss då vi har badat färdigt.

TILL DIG SOM VILL ATT JAG SKA LÄGGA UT EN BILD PÅ MARCUS; VILL VETA VEM DU ÄR FÖRST...

xoxo,
Marielle.

Härlig onsdag.

Det är precis vad det är en sån där riktigt härlig onsdag. Betygen sätts ju idag så jag har fått reda på vad jag har i engelska och svenska och jag är jättenöjd! Innan jag skulle få veta vad jag hade i engelska kändes det som att hjärtat skulle hoppa hur halsen på mig. Blir alltid as-nervös innan jag ska få reda på betyg och sånt.

Om en timme ska jag och Marcus till farmor och äta hemgjord pizza, mums! Vi brukar äta med henne två gånger i månaden. Varannan hemma hos henne och varannan på Sibylla. Efter middagen ska jag vara med 7lia och Sara. Trevligt.

Just det. Jag har anmält mig till att vara med i vattenkrigsgrejsimojs på onsdag nästa vecka. Kommer ju gå....... lovande? Eller så inte. Bara för att man skulle vara tre tjejer i varje lag och Malin och Isabell skulle vara med i elevrådslaget och Hanna, ja, vad kan man säga? Så jag, Julia och Sara ska springa runt där och kasta vattenballonger. Historiskt ögonblick helt enkelt.


Kolla in den här härliga drinken liksom. Vill ha just nu!

xoxo,
Marielle.

De toi à moi

Hejsan hoppsan. Själv så diggar jag den här låten med Jesse McCartney. Vad tycks?



xoxo,
Marielle.

Mangoglass

Mangoglass. Det är min och Marcus favoritglass för tillfället. Så ikväll när det är Desperate Housewives ska vi dela på ett paket. MUMS!


Mumsfilibabba (hur nu det stavas)

xoxo,
Marielle.


Twist dök upp i min brevlåda tillsammans med Jonas Brothers och Miley Cyrus!

Idag kom den. TWIST. Vart skitglad. Märkte att de hade skickat med två exakt lika dana tidningar fast i olika kuver så jag ringde upp dem som hade skickat tidningen för jag ville inte betala för båda tidningarna, men dem hade tydligen gjort något fel så jag behövde bara betala för ena tidningen! :) Efter telsamtalet började jag dansa en improviserad glädjedans som gjorde Marcus irriterad, fast han skrattade också.


Oh yeah. Kolla in framsidan liksom!

xoxo,
Marielle.

Betyg.

På onsdag sätts betygen, så nu har vi en massa prov och sånt som ska göra, jippi! Har precis skrivit en berättelse på engelskan. Nu ska jag plugga på till biologiprovet som vi har imorn och sen ska jag jobba matte. Det enda roliga idag är väl "2 ½ men" som är ikväll från 21:00-22:00. Nej, nu ska jag skicka iväg mitt engelskaarbete till Inger och börja plugga på biologin.

xoxo,
Marielle.

Solero

Mamma var på ICA för att köpa godis till en godissugen lillebror. Hon passade på att handla en varsin glass till oss också, snäll som hon är. Så nu har ätit upp en solero. Mums!


xoxo,
Marielle.

Påväg hem till mig.


Japp, den här tidningen är påväg hem till mig, den skickas imorgon. Det är dock inte den som jag har beställt från USA, den vet jag inte när den kommer. 85 riksdaler kostar den ink frakt.

xoxo,
Marielle.

Juni

Äntligen har det blivit första juni, vilket innebär att det bara är 12 dagar kvar till det efterlängtade sommarlovet. Förmiddagen har spenderats med två timmar i det vackra vädret. Läste klart min bok. Sedan blev det så varmt så jag var tvungen att sätta mig vid datan och skriva ett inlägg. Imorgon har pappa namnsdag, så då ska jag upp till graven.


Jersey beach 2007

xoxo,
Marielle

RSS 2.0