13 timmar och sen smäller det!


Nyår 06. Jag står och filmar med min nya mobil som jag fick på julafton det året.
God morgon gott folk. Sitter här och väntar på två saker. 1- Att Mackan ska duscha färdigt nån gång. 2- Att Jullan ska skicka ett sms om att dom ska fara om en kvart så jag kan gå ner och duscha. Sen ska Jullan få göra flätor på mig som jag ska ha i medans håret torkar, orkar inte med locktång plus att med dom här flätorna så blir lockarna finare. Efter det blir det sminkning. Vi står också för efterrätten idag. Marängswiss. Blir nog gott. Antagligen. Nu blev bror klar, så nu ska jag in och sno åt mig några saker. Ha det bra idag. Önskar väl er gott nytt år inatt någon gång.

Näst sista dagen.


Me sitting on the floor infront of a wall without wallpaper.
Sitter just nu och väntar på att mitt nagellack ska torka så att jag kan måla på ett till lager. Tänkte att det var lika bra att fixa naglarna ikväll så slipper jag göra det imorgon för då ska jag ju platta Jullans hår och det tar ju sin tid. Särskilt då det är nytvättat. Hon börjar bli ett litet afro ;) Färgen på nagellacket? Mörkmörkmörklila, näst intill svart. Nu ska jag fortsätta fixa mina naglar, sen blir det läsning av Teen Vogue och Seventeen. Det blir också väntning på att Jullan ska ringa. Imorn smäller det!

No, I'm not colorblind.


Mitt mästerverk som jag gjorde på Jullan på juldagen. Hon kallar den "Grinchen-flätan". Prova! :)
Nu ska jag och Charlie bege oss ut för att gå. Osminkad som jag är. Efter det ska jag sortera bilder på datan. Verkligen ap-kul! Antagligen skratta åt alla bilder jag och Jullan tagit under fem år. Kanske visar upp några bilder. Om jag vågar.

Orange is young, full of daring.


Jag i mitt gamla rum med min fina Ior-filt, hahaha ;')
Just nu ligger jag i min säng och lyssnar på John Mayer. Förjädra bra musiker! Idag for jag och Jullan in till stan för att kolla efter lite saker. Kom hem med smink och tidningar. Nu ska jag fortsätta lyssna på den underbara musiken. Ciao.

Birsta City, IKEA, Idol 2008 och Danny.


Mary-Kate and Ashley Olsen.
Rubriken är en perfekt beskrivning av gårdagen. Jag och Jullan klev upp klockan halv sju för att hinna sminka oss men då hade Marcus såklart skyndat sig in på toan för att duscha. Efter det blev det påklädning, frukost, snabb packning, hoppade in i bilen och for till momma och moffa för att lämna Charlie. Sen gick vi på Birsta och klockan 12 uppträdde Kevin, Alice och Robin. Det var två störda fjortisar som stod framför mig och Jullan, svettigt som fan var det också bland allt folk. Shoppade gjorde jag också. Klockan halv fyra var det Danny's tur att uppträda och en massa fjortisar skrek så jag blev döv. Vi var inne på IKEA också. Blev inget annat än ett överkast därifrån.

God Jul

God Jul på er alla!

The Dark Knight.


The Dark Knight. Vi hyrde "The Dark Knight" idag. Jag vet, fem år efter alla men skit samma. Den var galet bra! Och Heath var grym. Helt klart värd att se två, tre gånger till. "Why so serious"- bästa repliken någonsin.

1 ½ timme till Julafton. Merry Christmas.

Hej hopp.

Nu sitter jag i köket och äter After Eight. Tror att jag ska ta mig lite julmust också. Idag var det första gången vi lagade mat i nya köket. Hembakad pizza. Det kommer bli väldigt tjusigt när det är helt klart.

Igår var jag och Marcus hos momma o moffa för vi skulle ha lilljulafton så att vi kunde fira med Håkan o hans familj. Himla trevligt var det. Det blev en massa skumtomtar och knäck att smaska på innan och efter middagen. Mängder med kakor också.

Någon frågade mig om jag ville flytta. Klart jag vill det. Annars skulle vi fortfarande bo kvar i gamla huset. Kommer ju kunna få mycket mer pengar nu. :)



Jag igår.


Idag har jag...




Grinchen in action.
... hjälpt Marcus att packa, farit förbi till nya huset med flyttkartonger, sett "efter" då dom sågat bort väggen till vardagsrummet, kollar på Grinchen i 10 min.

Bra kvalité på bilderna, jag vet! Det blir så när man ska knäppa kort på tv:n med mobilen.

Dame Edna.


Dame Edna. Hittade dessa solbrillor inne på H&M i fredags då jag och Jullan var inne på stan. Lite Dame Edna-stuk över dem, var därför tvungen att prova dom och knäppa lite kort.

Flyttning.

Idag har vi börjat packa ur huset. I vardagsrummet är det bra tv, soffa och dator kvar. Ingenting i öppnaspis-rummet. Matplats inne i köket. Jag har städat ut mitt skrivbord idag också. Snacka om mycket grejor som fick plats där. Ser rätt så tomt ut här. Men vi ska ju sova i nya huset på fredag.

Jag och Birgit har packeterat en massa kött idag också. Gick bra. Efter det for jag, mamma, Marcus och Kent in på Kebabhouse o käkade lite. Ciao!

Kevin Borg.


Kevin Borg. Nån som är förvånad att han vann? Grattis iallafall!

Idol 2008 Kevin Borg

Kevin Borg
Ring: 099-41401
Sms:a "KevinB" till 72400


Ring /sms:a som en galning. Förstått?!

I'm gonna make it all the way, gonna make it all the way.

Sitter och kollar på Ugly Betty just nu, eller det är paus nu. Lite roligt att se Lindsay Lohan med på Ugly Betty. Nu är det svinkallt ute. 16 minus! Innan jag gick ut med Charlie drog jag på mig Jullans benvärmare, dom hängde på trappräcket. Hoppas det gick bra, Jålle, annars får du klappa till mig imorn! :D

Sju skoldagar kvar. Sen blir det glädjeskutt. Nu börjar Ugly Betty igen. Ciao!


RSS 2.0