Gym.

God kväll. Jag och Sara har gymmat idag igen. Bodypump. Vi körde med 2,5 kg extra tyngd idag, och på slutet höll jag på dö! Antar att jag kommer ha träningsvärk i armarna imorn. Använde mina "granar" idag. Fick i alla fall inte ont i öronen, plus att dom inte syns.

Innan bodypumpen gick jag och Sara runt på stan lite. Hon köpte två linnen, en kofta och ett par skor. Själv så köpte jag inget mer än en "Sofis Mode".

Nu ska jag ta en dusch och sen väntar sängen.

Let's Dance- termometer.


Början på ett mönster?

Skulle vara roligt om det fortsatte att följa i detta mönster så nu på fredag åker antingen Carl-Jan eller George ut, och så får vi se Magnus och Morgan i final. Det skulle ju vara jättebra finalister, och så skulle Morgan vinna.

Snart början 2 ½ men!

Blondinbella.



Kan nån svara på hur det kommer sig att Blondinbella åkte ur "Let's Dance" istället för George, Carl-Jan eller Kitty? Herregud. Inte för jag hejjade på Isabella men ändå. Jag hoppas på att Morgan vinner hela skiten. Annars så tycker jag nog Niclas eller Magnus.


Shopping.


Dammig?

Idag for jag och Jullan in till stan. Dagen började ganska roligt. Jag var ute i bra tid. Det var sju minuter kvar tills bussen skulle komma till min busshållplats, alltså två minuter kvar tills jag hade tänkt att börja gå. Då skickar Jullan ett sms, "Nu sitter jag på bussen". Fick panik och tog mobilen och plånboken, drog på jackan och skorna och skyndade mig till bussen. Jag sa till Jullan att hon skulle skicka ett sms när bussen körde nedför backen innan min busshållplats och det gjorde hon efter typ 2 minuter så jag fick ju börja springa. Haha.

På stan köpte jag lite skönhetsprodukter såsom foundation, ansiktskräm, handkräm m.m, en sportbh och en t-shirt. Köpte också ett par "granar". Sånna där öronproppar pga min känsliga hörsel. Hade tänkt att ha dom då vi kör Bodypump för instruktören typ skriker så det bara skär i öronen.

Nu sitter jag och lyssnar på OneFm. Dom spelar himlans bra musik. Sen ska jag sortera bilderna som jag har på datan. Jag skrev ju förut att jag skulle göra det. Tror ni att jag gjorde det?

Imorn blir det skoterkörning. Ska bli himla roligt. Skulle vara ännu roligare om man inte luktar skunk efter att man kört skoter.

Marielle and Julia through the years.

God kväll. Tänkte att jag skulle underhålla er med lite bilder på mig och Julia (om jag får för dig förståss, säg bara till). Here we go.

Semester 04, Juli.

Jag var livrädd för fåglarna som flög runt om kring oss och Jullan hade favvo t-shirten.

Klassresa till Norrbyskär, maj 05.

Hahahahahaha! Vadå avlångt huvud?

Raketskjutning 05, Juni.

Ser att beige var färgen. Vi hade ganska roligt med dom där raketerna. Lekte militärer.

Nyårsmiddag 05 i fjällen

Herregud säger jag bara. Som sagt underhållning.

Vår 06, fiskades på sjön.

Notera att Jullan hade väldigt rakt hår här. Vi körde också på lika jackor och täckbrallor. Har för mig att vi hade lika kängor också.

Cykeltur med klassen till Forsaleden, slutet av 6an.

Var väl sådär lite lagom trött efter 0 timmars sömn. Dom där två dagarna bestod av regn, regn och mer regn. Genomblöta kläder och svinkallt.

Januari 07 tillsammans med Sara

Jag fyllde 14, Jullan blev lockigare och Sara verkade ha väldigt roligt. Kolla in min snygga hylla som jag gjorde på slöjden i 3:an (?). Sminket bestod av mascaramascaramascara and nothing else.

Språkresa- Jersey sommaren 07

Vi åkte på språkresa till Jersey med stopp i Paris i tre dagar. Det bästa vi någonsin gjort. Vi blev nog lite kär i livet på Jersey. Skola 3 timmar om dagen, shopping på Topshop, härliga människor, schysst hus och hur mycket skratt som helst. Provade också på en massa skönhetsprodukter som fanns där. Låt mig säga såhär: Vi såg inte klok ut. Nån grej man skulle ha under ögonen för att få bort påsar. Vi höll på att skratta ihjäl medans vi hade på oss den saken. Kommer definitivt att åka tillbaka någongång.

Fjällvandring tre dagar i åttan. September.

Liten paus på vägen upp. Vi kom upp sist av alla. Kjell proppade i oss Dextrosol (stavas?). Faktiskt ganska roligt. Synd att Kjell inte jobbar kvar på skolan.

Bio, Ht i 8an

Skulle se "Hairspray". Jullan körde på sina skateskor.

Samma höst.

Bevis på att man kan ha lite för roligt? omg.

Nyår 07.

Well, happy new year.

Skoterkörning vinter/vår 08.

It's all about the glasses.

April/Maj 08

Vi och våran älskade fyrhjuling.

Liseberg, Juli 08.

Roligt kort. Vi sitter i våran favoritbil. Den mörkgröna.

Dec 08.

Vi har tagit en massa kort på sista tiden. Kanske 300-400 bilder på 1½ månad.

Januari 09.

Gillar faktiskt bilden. Ler så himla mycket.

Nu ska jag ta och göra mig iordning. Imorn far jag och Jullan in på stan. Ha det bra och sov gott.




Semlor.



Onsdag. Mamma och Marcus bakade semlor. Himlans vad gott det var. Varje år glömmer jag bort hur fruktanssvärt mätt man blir av semlor. Hembakad, då dom smakar som bäst. <3

Tisdag=skrattattack.

Hallojsan. Har för en liten stund sen kommit hem från gymmet. Vi körde Bodypump idag. Jullan följde med idag också. När vi skulle till bussen var vi ganska trött. Så vi skrattade åt allting. På bussen satt vi där man kan sitta fyra stycken tillsammans. Och nån snubbe började prata om en som hette Marielle och det tyckte vi var rätt så roligt. Sen berättade han för sin kompis att en kompis till han hade legat med en tjej som hade sagt att hon var 17 men efteråt hade hon sagt att hon var 14. Då började vi nästan gapskratta. Efter en stund sa han att han ville ha en tjej som log mycket och då körde Jullan sin armbåge i midjan på mig för att få mig börja skratta så jag började flina och då börja Jullan skratta och då började jag skratta och vi ville ju inte sitta och skratta efter vad han hade sagt så då skulle vi sluta skratta och då skrattade vi ännu mer. Sen drog han ner dragkedjan på sin jacka för att visa sin tröja för han var med i Kondomförbundet eller vad det nu hette. Jag började skratta och Jullan började skratta men hon hade inte hört vad han sagt så när jag skulle berätta det började jag skratta ännu mer det lät ungefär såhär; "han är med i k... hahahahaha", "han är med i ko..... hahaha". Jullan sa att han hade kollat lite skumt på oss medans jag försökte säga till Jullan vad han hade sagt. När dom skulle av vid Sibylla slängde han en remsa med sex kondomer på mig och Jullan skulle precis gå då så hon började ju skratta åt det. Herregud säger jag bara. Ha det bra.

Gym.

Idag följde Jullan med mig och Sara på gymmet för hon ville inte gå på sin pilates själv för Christin var förkyld. Vi for in kvart i fem för Sara skulle köpa ett par gympaskor och sen så gymmade vi i en timme. Jag var trött redan innan pga livechatten i natt så nu kommer det nog gå lätt att somna ikväll. Ska kolla på 2 ½ men om en halvtimme och så ska jag ta en snabbdusch innan.

Jonas Brothers Livechat.

Livechaten blev nyss klar. Alltså innan den började. Kaos säger jag bara. Alla fick damp. Jag höll på att skratta ihjäl åt alla kommentarer. 30 minuter sen var dom men vad gör det? Nu ska jag lägga mig. Ha det bra och sov gott.


Söndag.


Marielle och Julia- vadå glad?
Slapp-söndag idag. Kent tog fyrhjulingen och skjutsade Linnea och jag tog skotern och skjutsade Jullan. Det var roligt. Jag vet att jag tycker att det är jätteroligt att köra skoter men när man gör det så är det ännu roligare än vad man tror. Jag älskar allting som går fort. Efter skoteråkningen blev det inte så mycket annat.

Fem skoldagar kvar till nästa helg. Det är bra att se fram emot helger istället för lov för det är alltid fem skoldagar till nästa helg istället för att längta till lov som är sex veckor bort.

BRIDE WARS.



Äntligen helg igen. Skönt som tusan. Ikväll ska ju jag, Ebba, Jullan och Sara in och se "Bride Wars". Den är nog bra tror jag. Och rolig. Bussen går om ca en timme, och jag är typ klar förutom att jag inte ätit middag än.

Imorn lär väl jag och Jullan fara in till stan och shoppa lite. Skulle vilja köpa ett par nya jeans och en ny sport bh. Samt en massa andra saker som jag inte har råd med. Gjorde en "drömönskelista" igår. Hehe. Ge mig pengar nån?

Någon mer än jag som tycker att det än onödigt att gå i skolan vecka 11 då vi har sportlov vecka 10 och påsklov vecka 12?

Lastbil.


Jag har min säng så att jag kan se upp på E14 och det är ganska roligt att kolla upp där på kvällarna. För det är bara lastbilar som kör förbi. Väldigt långa, med en massa lampor. Lite små-mysigt :) Haha, även att jag pratar om lastbilar, men sak samma. Nästa jul kan gärna Coca-Cola lastbilen få köra förbi.

Nu ska jag läsa "Sofis Mode" som jag köpte i måndags. Har inte läst den än. Två skoldagar till helg. Can't wait! Ha det bra, och sov gott.


Gymnasieval.

Hej. Idag skulle Arne (syo) visa oss hur man gör sitt gymnasieval. Väldigt enkelt. Jag skickade min ansökan idag. Jullan blev lite osäker över vad hon ska ta. Om hon ska gå NB i Torsta eller BF i stan. Mitt val blev såhär;
1. Samhälle Internationell.
2. Samhälle.
3. Estet musik.


Förutom skola så har jag inte gjort så mycket mer än suttit vid datan, kollat på TV och... inget mer...


Gymma.

Hallojsan. Har pluggat lite. Ska snart ta och käka lite middag. Kinagryta. Det är faktiskt väldigt gott! Klockan 16.50 går bussen in till stan och då ska jag och Sara flumma lite på stan innan vi ska gymma för andra dagen den här veckan. (!!) Woho! Sen ska jag hem, duscha, plugga lite till, läsa, sova.

På fredag åker jag, Ebba, Jullan och Sara in och kollar på bio. Vi ska se "Bridewars" eller "Bröllopsduellen" som dom har bytt namnet till. Ska bli roligt. As usual.

Purple rain, purple rain.


Klockan är ju halv ett. Jag och Jullan ska gå på en promenad snart. Om en stund. Får väl se hur långt det blir. Sen ska jag fortsätta att läsa Twilight.

Till veckan ska jag se ifall jag kan få med mig Sara så att vi kan gymma. Ska bli skönt! Tror nog att jag ska skicka ett sms till Sara.

Just ja! Jag har inte kollat på filmen jag hyrde igår. Ska göra det också.

Tired.

Klockan är bara strax efter tolv och jag är jättetrött. Tror nog att jag ska ta och borsta tänderna och läsa lite. Om jag orkar. God natt på er.

Filmer.


Dom här filmerna hyrde vi när vi var på Shell. Ni kan ju ta och gissa vilken som jag hyrde. Men jag tror nog att jag ska kolla på min film imorn eller då Mackans kompisar har gått hem. Oh well...

I'VE FORGOTTEN TO TELL YOU ABOUT WHAT I GOT EARLIER THIS WEEK.


Burning up- on tour with the Jonas Brothers.
Hade inte tagit något kort tidigare så idag innan jag och Mackan skulle på Shell fick han knäppa ett kort. I'm super happy! <3 Nu ska jag fixa lite mat.

Broken Strings

Let me hold you For the last time It's the last chance to feel again But you broke me Now I can't feel anything When I love you, It's so untrue I can't even convince myself When I'm speaking, It's the voice of someone else Oh it tears me up I try to hold on, but it hurts too much I try to forgive, but it's not enough to make it all okay You can't play on broken strings You can't feel anything that your heart don't want to feel I can't tell you something that ain't real Oh the truth hurts And lies worse How can I give anymore When I love you a little less than before Oh what are we doing We are turning into dust Playing house in the ruins of us Running back through the fire When there's nothing left to save It's like chasing the very last train when it's too late Oh it tears me up I try to hold on, but it hurts too much I try to forgive, but it's not enough to make it all okay You can't play on broken strings You can't feel anything that your heart don't want to feel I can't tell something that ain't real Well the truth hurts, And lies worse How can I give anymore When I love you a little less than before But we're running through the fire When there's nothing left to save It's like chasing the very last train When we both know it's too late (too late) You can't play on broken strings You can't feel anything that your heart don't want to feel I cant tell you something that ain't real Well truth hurts, And lies worse How can I give anymore When I love you a little less than before Let me hold you for the last time It's the last chance to feel again

Let's Dance 09


Morgan Alling.
Har kollat på Let's Dance ikväll. Det var underhållande som vanligt. Skrattade mest gjorde jag då Morgan dansade. Han var ju ägd :D Fick mest poäng av juryn också. Det ska bli roligt att se han nästa vecka också. Trodde faktiskt att Blondinbella skulle vara bättre, men det blir väl. Kanske. Hörs imorn.

Vill ni vinna SATC-skolåda? klicka.



Lågt.

Harintekunnatskrivanågotförrännu.

Idag har dom bytt ett fönster inne på Linneas rum så det har varit kallt här, och nere i källarn får man typ ingen täckning. Skolan var ganska okej idag. Dagen gick rätt snabbt. Hoppas morgondagen går fort också. För sen blir det HELG! Jippi!


Tycker att det är ganska roligt att läsa om alla som är inne på fjärde boken av Twilight-serien och jag är bara på kapitel 4 av första boken. Men jag måste hålla med om att boken är jättebra! Får ta och läsa ut den i helgen.


Skrattanfall nr 2

Nu var skrattanfall nummer 2 avklarat. Det var medans vi väntade på att farmor skulle komma. (Bara så ni vet så är det väldigt ovanligt att vi kommer dit före farmor). När hon kom såg hon att det inte fanns någon ledig parkering. Så hon körde tillbaka och sen dit igen. Dom som stod där hade parkerat lite konstigt också för dom hade ställt sig så att det var en meters mellanrum mellan bilarna. Men farmor knökar in sin bil mellan en annan bil och en lyckstolpe och då körde hon upp på en liten snöhög. Då brast det! Fick världens skrattanfall där inne på Sibylla. Mackan började också skratta men det var ingenting jämfört med vad jag gjorde. Tillslut fick han säga åt mig att skärpa mig, för farmor kom och hon hade ju såklart sett att jag hade skrattat som en tok. Det var bara att låtsas som ingenting. Hahaha.

Skola.


Personförklaring av ordet "vacker".
Första skoldagen sedan lovet avklarad. Gick rätt hyffsat om man inte tänker på att vi fick spanskaglosor. Fast det var bara 18 stycken tills nästa vecka. Haha! Vi i klassen fick ett litet skrattanfall idag på biologin tack vare Tobbe. Han har en viss förmåga att säga fel hela tiden. 

Kent ska snart skjutsa iväg mig och Marcus till Sibylla för vi ska äta med farmor. Sen kanske jag ska kolla på en film. Nån som har några filmtips? xo.


Back to school.

Efter 2 ½ veckas lov ska man tillbaka till skolan igen. Får väl se hur det kommer att gå att somna med tanke på hur länge jag har varit uppe hela lovet. Man får hoppas att dagarna fram till sportlovet går fort. Det är ju 38 skoldagar dit. Förhoppningsvis går det fort men antagligen inte.

Kollade lite i H&M- och Elloskatalogen idag. Inget speciellt, men jag hittade några grejer som jag tror att jag ska beställa. Nu ska jag ta och läsa lite grann, försöka göra mig trött.

Skoter.


Hej. Har nyss kommit hem. Har åkt lite skoter med Kent, så nu luktar jag väldigt gott. Det stinker i hela huset. Trevlans. Nu ska jag ta och äta lite lunch och sen blir det Gossip Girl.

From 15 to 16.


Favoriterna of all times.
16 år är jag nu. Känns bra. Kommer ju få börja övningsköra i slutet av året. Faster, farbror, mormor och morfar har varit här idag. Plus mamma, Marcus, Kent, Julia och Linnea såklart. Jag, Julia och Linnea har mest sjungit hela dagen. Fick nämligen "Lips" av Marcus och Kent.

Har inte blivit något inlägg på ett par dagar men det är ju snart skola så jag bara slappar och har det roligt nu istället. Det blir väl så att jag skriver mer då skolan börjar igen. På onsdag. Snyft.


GOTT NYTT ÅR!


Glömde helt bort att önska er gott nytt år.  Men nu gör jag det. 3 dagar kvar tills jag fyller 16! Jippi!



RSS 2.0