Snacka om att ha en karriär som går rakt uppåt!

Hon håller på med sitt tredje album, hon ska snart börja filma Hannah Montana-filmen som kommer ut nästa vår, och filma säsong tre av serien. Nu har det gjorts en "Miley-bil" också. På bilen står texten "Girls Night Out" som är en av Mileys låtar på sitt andra album som vart en stor hit! Bilderna på bilen finns nedan;
image36
image40

xoxo,
Marielle.

Mat-Tina blev Dans-Tina

Måste bara få säga att det var rätt person som vann Let's Dance! Grattis Tina, du förtjänade det!!
image35
Tina med danspartnern Tobias.

xoxo,
Marielle.


GISSA SMAJLET!


Rätt svar hittar ni längre ner!
















A5,B8,C6,D2,E4,F7,G1,H3

xoxo, Marielle

Kändis-snask! Bl.a Ny tjejgrupp med blandning av PCD och Spice Girls?!

Håll i er! Här nedan kommer det en massa smaskigt skvaller och skvaller om kändisar.

Johnny Depp, Leonardo DiCaprio, ja listan kan bli lång, men nu får dem sällskap av Hannah Montana-stjärnan Miley CyrusMadame Tussauds museum i NY som också blivit vaxfigur! Några fans hade köat sedan klockan sex på morgonen för att se sin idol. Bilderna har ni nedan;

Miley har också hjälpt sin fem år äldre bästa kompis, dansaren Mandy Jiroux med sin karriär. Det är nämligen så att i sommar kommer det en ny grupp som ska kalla sig "The Beach Girls" det sägs vara en blandning av PussyCat Dolls och Spice Girls hon tipsade Mandy om audtionen som hon hade fått reda på tack vara sin producent. Själv tycker jag att det låter som en helt lysande blandning, vad tycker ni själva? Bilder på bästisarna finns nedan;


Det har ju gått en hel del snack om att Britney Spears ska vara med i How I Met Your Mother, och det var hon också. När avsnittet med Britney sändes fick programmet flest tittare någonsin, och senaste plattan Blackout går också suveränt. Ska Britney äntligen få ordning på sitt liv?! Jag håller tummarna!

Amanda Bynes skaffade i mitten av Januari en valp som hon döpte till Charlie, nu har Charlie fått sällskap av en kinesisk nakenhund (?). Namnet på jycken är fortfarande okänt, men inte var det speciellt fin?!
image43

Nytt inlägg kommer snart, men tipsa gärna era vänner om min blogg, TACK!

xoxo,
Marielle.

Men grattis!

Jahapp, vaknade klockan halv åtta och var verkligen jätte trött, men jag tänkte att det var lika bra och kliva upp. Matade hunden och sen gick vi ut en sväng, sedan stoppade jag i mig en skinkstut och ett glas juice. Klockan 10:15 hade jag fått klipptid, så jag började gå klockan tio. När jag kom dit var den störigaste killen i klassen där, kanske kortaste också, nämner inga namn men han är blond. Och när stod jag i svarta mjukisbrallor från Team Sportia, skjorta och kängor, och osminkad, fast jag bryr mig iallafall inte vad den där ungen tycker. Men för mig var det dags att korta av luggen. Frisören klippte lite på sidan mot ansiktet också, så nu är mamma åttio kroner fattigare. Påvägen hem gick jag på ICA och köpte aprikoskräm och senaste numret av Sofis Mode. Men nu ska jag o släppa in jycken som står och skäller ute på bron. Och imorn blir det shopping i Sundsvall. Mer om inköpen kommer imorn!

xoxo,
Marielle.

Choklad, Top Model och Längdskidor?!

Tack gode gud för att det finns choklad! Mjölkchoklad, praliner, M's, ja vad som helst funkar. Marcus öppnade precis en ask med choklad, ungefär som en Aladin-ask, och herregud vad gott. Nu springer jag mellan köket och öppna spis-rummet var-och-varannan minut. Det var meningen att Johan skulle få dem men det har gått så lång tid sen vi träffades på vi bestämde att ska få en annan present istället. Rätt smart tycker jag med tanke på att det var choklad. Mmm. Choklad. Choklad. CHOKLAD!
image26
Men mums!

Ikväll är det "Americas Next Top Model", men det roligaste avsnittet har ju redan varit enligt min åskit. Jag tycker bäst om att se när dom ska få en ny frilla. Men den här säsongen var det ju nästan ingen som fick något utbrott. Har inte fått någon speciell favorit än, men det finns ju vissa jag gillar mer än andra.
image27
Tjejerna från denna säsong.

Å nej! Jag som hade glömt bort att vi ska åka längdskidor imorn på skolan. Det är en tävling med resten av skolan att se vilken klass som kan åka flest 800 meters varv på en timma. Behöver jag säga att min klass alltid förlorar? Sant är det iallafall. Jag ska hålla er uppdaterade om hur det gick imorn. Men nu ska jag ta och läsa skvaller.

xoxo,
Marielle.

Två prov, svull och påsk-present.

Äntligen! Nu är det förhoppningsvis inga fler prov innan lovet, hade NO-prov och matte-prov idag.*Snark* Efter skolan drog jag hem till Julia fast först vart det ett stopp på ICA för jag skulle köpa senaste numret av Sofis Mode. Köpte den inte igår så... Vi tog och fikade nån kaka av nå slag och svartvinbärssaft. Medans vi svullade i oss det där så kollade vi på Gilmore Girls. Kan inte säga att jag är största fanet av den serien. När jag kom hem hade jag fått en liten påsk-present av mormor med posten. 100 kronor till mobilen. Tack Momma!! Hade även fått senaste numret av Hänt Bild. Och nu ska jag och brodern ta och laga mat- köttbullar och makaronisar. Avancerat va? Ikväll blir det Gossip Girl! <3

xoxo,
Marielle

Gossip Girl-Hunkarna

image25
En stor del till varför man kollar på Gossip Girl är nog för att de här grabbarna är med. Snygghetstrion består av Penn Badgley, Chace Crawford och Ed Westwick. Smaskens säger jag bara!

xoxo,
Marielle.

Vem vill bli miljonär för blondiner.

Frågesport för blondiner... typ VEM vill bli miljonär  
1. Hur länge varade 100-åriga kriget? 
- 116 år 
- 99 år 
- 100 år 
- 150 år 
 Blondinen använder sin rätt att hoppa över frågan... 

2. I vilken land uppfanns Panama-hatten?
- Brasilien 
- Chile 
- Panama 
- Ecuador 
Blondinen tar publiken till hjälp... 

3. I vilken månad firar ryssarna oktoberrevolutionen?
- Januari 
- September
- Oktober 
- November 
Blondinen ringer en vän...  
 
4. Vad hette George IV?
- Albert - George
- Manuell
- Jonas 
Blondinen söker efter rätt svar på Internet... 

5. Från vilket djur har Kanarieöarna fått sitt namn?
- Kanariefågeln
- Kängurun
- Råttan
- Sälen
Blondinen åker ur tävlingen...  

Om du har skrattat när du har läst detta, så titta på svaren här nedan: 

Rätt svar: 1. 100 åriga kriget höll på i 116 år (1337-1453)
2. Panama-hatten uppfanns i Ecuador.
3. Oktoberrevolutionen firas i november.
4. Kung George IV hette Albert.
5. Kanarieöarna har fått sitt namn efter sälen. Canaria betyder på Latin
'sälarnas ö' (havshund). 

Alltså, hur många rätt hade du ?
Är du 'blond' eller ?

Kommande framtids-prylar

Läste lite ur "Damernas Värld" där jag såg några framtids-prylar, ni kan läsa om några av dem nedan.

DOFTANDE INTERNET- Sydkoreanska teknologiexperter spår i en undersökning från början av 2007 att man ska kunna skicka dofter via internet redan 2015. Detta skulle i så fall ske genom att man skickar information om doften via internet till en liten låda på datorn som i sin tur utlöser doften på kommando.

INTELLIGENTA BILEN- Varnar för väghinder, avåkning och sömningsförare. I framtiden är det inte omöjligt att bilar även kan hindra kollisioner och köra själva utan förarens insats. Tanken är att bilarna ska kunna kopplar samman elektroniskt i långa biltåg där avståndet mellan bilarna hålls konstant och elektroniken ansvarar för gasning och broms.

TIDSKÄNSLIGA RÄKNINGEN- Ändrar färg till rött när betalningsdatumet har gått ut. Har inte ännu fått något lanseringsdatum.

xoxo,
Marielle.



Vilken dag!

TRÖTT, det beskriver mig ganska bra just nu. Herregud, tror jag måste gå och lägga mig direkt efter "Gossip Girl" ikväll.

Har praoat hela mellan 09.30-15.00 idag, gjorde det igår också. Det är faktiskt bättre tid än vad det är då det är i skolan och mycket roligare också, inte för att jag får göra så avancerade saker men men. Jag får sätta på prislappar på olika varor och ställa dem där dem ska stå. Har insett att alla kunder hellre fråga mig vart saker och ting finns än de andra arbetarna, och jag vet ju inte vart någonting ska stå så jag säger "Jag vet inte riktigt, du kan gå och fråga dem i kassan" men ibland så var jag tvungen "okej, kanske inte tvungen, men." att försöka hitta rätt på sakerna. Det har varit en gul stor påsk-kyckling, en rakapparat, vinglas, gardiner, ja, jag skulle kunna hålla på så ett tag och det har inte gått med framsteg varje gång kan jag ju säga. För det första så hittade jag inte nån jävla rakapparat så jag skickade dem till "Clas Ohlson" istället, sen så gick jag runt i affären för att leta efter nån rakapparat och jag hittade inte en enda!

På bussen hem så skulle jag lära Sara lite spanska. Som t.ex "Mi llamo Sara" och "Tengo catorce años". Sen hörde vi av killen bredvid Sara (för vi satt längst bak där man kan sitta 5 st) "Como te llamas?" Sara fattade ingenting så hon bara pekade på mig, och jag svara "eeh, mi llamo Marielle" Det visade sig att han var från Spanien. Fast han kunde flytande spanska. Hans 6-8 åriga barn kunde också prata flytande spanska och svenska, så vi pratade lite med dem om spanska.

Nu ska jag ta och läsa lite ur "Sofis Mode" och sen ska jag nog läsa lite ur Elin Klings blogg.

xoxo,
Marielle.


I en annan del av Köping

Ikväll är det sista avsnittet för den här säsongen. Kom ihåg att kolla! Klockan 20:30 på kanal 4.

xoxo,
Marielle.

Mer svenskundervisning åt läkarkåren!

Citaten är från patientjournaler på Karolinska Institutet.

* Inkommer med kvadratmeterstor sårskada på lillfingret.
*Söker för fästingbett i huvudet. Huvudet borttages med pincett.
*Smärtan i ryggen kommer när patienten ligger raklång med båda benen på
rygg. (Det kan jag förstå)
* Går nu med stel rygg och huvudet ner i marken.
*Patienten tål inte ost, mjölk eller smör, ej heller modern och en bror.
*Mat får han från sonen som ligger infryst.
*Halsen som patienten hade besvär med nu i höstas är nu borta.

Det var ju iallafall lite roligt, eller?

xoxo,
Marielle.


Annorlunda väckning.

Imorse ca klockan 04:32 vaknade jag av att jag var väldigt snorig trodde jag, och sen kände jag att det bara forsa genom näsan, så jag tände lampan, och det visade sig vara näsblod.Mysigt. Jahapp, så då fick jag gå i mörkret in på toan och ta en handduk för att stoppa blodet. Sen när jag fått tag i lite papper att trycka upp i näsan så gick jag tillbaka in på mitt rum. På vägen till mitt rum märkte jag att det hade droppat blod på golvet så då var jag tvungen att gå tillbaka till toan och hämta papper. Så jag torkade upp det och la mig igen. Sen kom jag på att jag hade lämnat handduken på toan och att om mamma eller bror min skulle vakna före mig skulle dom nog, ja, jag vet inte, men dom skulle väl inte fatta varför jag hade blod fulla handduken. Okej, det där kanske lät lite överdrivet, men! Så efter att jag tagit bort handduken från badrummet kom mamma in i mitt rum för hon hade ju såklart vaknat. Hon sa åt mig att somna om. Men visst, tänkte jag. Jag kan väl inte sova med en papperstuss i näsan. Eller? Så jag började läsa en väldigt rolig bok som jag köpte i... i... i fredags tror jag det var. Herregud asså, jag var tvungen att hålla mig för skratt så jag inte skulle väcka de andra i huset, hojojoj. Så jag läste den tills klockan blev 07:00 då smög jag mig ner i vardagsrummet och kollade runt lite på nätet. Nu har jag snart suttit här i 1 ½ timme och resten har inte vaknat än, så jag vågar inte sätta på TV:n. Men snart kanske dem vaknar till liv.

xoxo,
Marielle.

Tack och lov, Britney!

ÄNTLIGEN! Har Britney Spears dumpat paparazzi-fotografen Adnan Ghalib. Tydligen hade hon hittat sms från en okänd kvinna och bilder på han och den okända kvinnan. Hoppas vi slipper se henne med fler dåliga pojkvänner!
image24
Förhoppningsvis blir det inga fler bilder på Britney och Adnan tillsammans!

xoxo,
Marielle.


Converse

image23
Är sugen på att köpa ett par Converse, men jag vet inte vart jag ska beställa dem ifrån. Nån som har nåt bra tips?

xoxo,
Marielle.

Sa du 14-åring?!

Japp, sant är det. Gossip Girl-stjärnan Taylor Momsen är bara 14 år! Fyller 15 i sommar, men ändå. Man kan inte tro det när man ser henne.
image22
Tycker ni att hon ser ut som en 14-åring?

xoxo,
Marielle.

Let's Dance

Jahaja, idag for jag in till stan med mor, bror och Kent. Var tvungen att köpa en födelsedagspresent till bästa kompisen. Jag må säga att det är svårt att köpa present till nån som har helt annorlunda smak som en själv. Men jag kom på det bästa, vilket jag inte kan skriva eftersom hon läser denna blogg. Passade också på att köpa andra boken av Gossip Girl-serien. Jag hittade en annan bok också som inte var på rean. Vi fikade på stan också, jag mumsa i mej en räkmacka för sextio kronor. Vi var inte på stan så länge, ca två timmar tror jag. Sen for jag, bror och KH hem. Mamma skulle på jobbet hon.

Ikväll är det dags för Let's Dance. Alla har ju blivit så duktiga nu. Paren som är kvar nu är ju;
Matte & Carin
Danny
& Malin
Tina
& Tobias
Karl Petter
& Jeanette
Tony
& Annika

Vilket par gillar du mest?

xoxo,
Marielle

Snowracing i Persåsen

Ojojoj vad roligt jag har haft det idag! Jag måste faktiskt erkänna det. Jag var lite osäker innan vi skulle fara med gud vad roligt det var. Och fort gick må jag säga! Jag älskar allting som går fort. Ett litet problem var ju att hoppa på liften. Första gången jag skulle hoppa på visste jag inte alls hur jag skulle sitta för att kunna hålla fast liften så jag halvstod litegrann och då hör jag liftgubben säga "Vad håller du på med då?" och ärlig som jag är svarade jag helt enkelt "Nää, jag vet inte". När vi kom upp så körde vi fort som attan ner.Efter ett tag började vi "prejja" varandra och när jag skriver vi menar jag Julia, Linnea, Marcus osså jag då. Det slutade med att Marcus ena skida lossnade så han fick hoppa upp på min snowracer och herregud vad fort det gick. Jag skratta så jag kunde knappt styra. En toppen dag helt enkelt.

Nu ska jag ta och kändis-söka och smaska i mig lite godis och ta det lungt. Tänker nog fortsätta att läsa ur Gossip Girl också. Ha det så nice!

xoxo,
Marielle.

RSS 2.0