Dagens

dagens vill ha: Amerikanska tidningar att köpa i Sverige
dagens kläder: Shorts + T-shirt
dagens smink: Mascara och ögonskugga
dagens frisyr: Utsläppt och svans
dagens låt:  Jonas Brothers- A little bit longer
dagens planer: Sola, sola och sola.
dagens saknad: Jersey
dagens bästa: Maten på "Simon och Viktor"
dagens roligaste: Joe Jonas i tredje avnittet av "Living the dream"
dagens dummaste: Vet inte
dagens misslyckande: Inget
dagens köp: Godis
dagens godis: Lösvikt
dagens finaste:  Vädret
dagens humör: Happy :) 
dagens sämsta: Myggen


Härlig bild!

xoxo,
Marielle.


Härligt.

Rubriken beskriver stunden. Har suttit och solat i två timmar nu. Läst en bok också och lyssnat på "the one only team of brothers, the Jonas Brothers". Ikväll ska vi också grilla, jag älskar att grilla. Frågan är bara vad vi ska grilla idag. Vi grillade lax, fläskfilé och korv igår.

Kollade på bloggvarde.se och såg att min blogg är värd 2540 kronor (tror det var det, det var iallafall runt 2500). Hur kan man veta att min blogg är värd just det?

Nu ska jag ta och flumma runt lite på nätet.

xoxo,
Marielle.

Update

Någon som är vill höra hur det gick igår kväll? Precis efter att jag skrivit inlägget gick jag upp på toa för att göra mig iordning och precis då hade mamma vaknat. Tur var väl det.

Just nu är det frukost som gäller, ska ta och käka lite efter att jag skrivit detta inlägg. Planerna för dagen är sola, sola och sola. Ligga på en filt i gräset med Jonas Brothers i lurarna. Lovely. Mamma sa nyss för en halv sekund sen att hon skulle göra rabarberkräm till frukost. Even more lovely. Verkar som att det kommer bli en härlig dag. Solen skiner, och jag hoppas på att termometern visar minst 30 grader idag.


Smarrismasken!

xoxo,
Marielle.

HJÄLP!

Nu är klockan halv ett och jag kan inte gå och lägga mig! Mamma och Kent sover där uppe och Marcus ligger i soffan och sover och jag vill inte väcka han för att igår cyklade han två mil och spelade fotbollsmatch och idag har han också cyklat två mil och jag kan inte låsa dörren för jag är för svag och jag kan inte låta dörren vara uppe hela natten! Vad ska jag göra? Ska jag väcka bror min? Haha, herregud säger jag bara. Jag var jätte trött klockan halv elva, men när jag kom hem från Sara klockan elva sov redan mamma och Kent. Vad är det med dem? Hoppas att Marcus vaknar snart!!!

xoxo,
Marielle.

Sommarkväll.

Denna vackra kväll spenderades med en härlig Sara. Vi tog cyklarna och cyklade ner till sjön och hade det lungt och skönt. Kvällen innehöll också en massa fredagsmys och glass. For till ICA också och köpte varsin Milky Way och varsin Cola. Trevligt!

Från vänster: Sara, jag (Marielle)


Marielle.


Sittandes på en brygga.

xoxo,
Marielle.

Sommarvärme.

Gud vad mysigt det är nu. 27 grader i solen och klar himmel, kan inte bli mycket bättre. Det kunde dock vara några fler grader på termometern. Det enda jag vill göra vid sånna här sommartider är att sitta på en gräsmatta och äta glass och smaska jordgubbar med en massa fina människor. Har suttit som försäljare på brors fotbollsmatch, haha. Lite annorlunda. Har inte kollat på någon av hans matcher sen i början av förra sommaren. Skäms! Får väl hoppas att man vaknar upp imorgon med en mörkare nyans av brun på kroppen.

Håller på att fundera på vad jag ska göra med håret. Klippa kortare? Toppa och spara till långt? Rak lugg? Snelugg? Har inte bestämt mig än. Jag tror att jag vill ha det lite kortare på sommaren. Det är inte så att jag brukar vilja fixa till håret nå mycket på sommaren. Man ska ut och ha kul. Skapa minnen. När jag skriver kort menar jag inte alltför kort ungeför som på den här bilden;


5 vanliga skoldagar kvar. En diagnos och ett prov. Antar att Irené har glömt bort att vi skulle ha ett biologiprov innan sommaren, men det är ju bara bra det. Måste nog in till stan någonting till veckan, tänkte ta att köpa den fjärde boken ur Georgia-serien. Ska beställa ett par snygga shorts från La Redoute också. Kanske åker med en playsuit också.

JULIA OM DU LÄSER DETTA: PÅMINN KENT OM ATT RINGA LENA!

Ha en trevlig kväll!
xoxo,
Marielle.

Från bok till film

Hej, om ni inte visste det  (vilket jag vet att ni inte gör) så är mina favorit böcker dem i "Georgia Nicolsons dagbok"-serien. Jag gillar den första mest, men jag har bara läst tre. Jag tror det är åtta som har kommit ut i Sverige. Iallafall har den första boken gjorts till film. Enligt imdb.com kommer filmen ut den 17 oktober i Sverige. Den ska man ju se, boken är ju så rolig att man skrattar byxorna av sig, kanske inte riktigt så, men men. Kolla in trailern!

xoxo,
Marielle

Alexander Edler

Hejsan hoppsan. Har nyss ätit två "korv med bröd". Smaskigt. Mamma jobbar och jag och bror min är väl inte super förtjust i att laga mat så vi brukar ta något enkelt.

En kvinna från tv4 i Sundsvall ringde nyss och frågade om jag känner Alexander Edler, ja, jag känner väl inte honom precis men mamma är ju tremänning med honom så då ville dem prata med henne men hon jobbar ju just nu.


Här har vi en bild på Demi Lovato (kom ihåg namnet, hon kommer bli superkänd framöver). Tycker att hon har en cool klädstil. Den här outfiten var ju lite frän tycker jag; hjärtformade solbrillor, gula tights, snygga skor. Resultatet blev snyggt iallafall!

xoxo,
Marielle.

Drunkna i matte?

Precis en vecka tills betygen sätts. Min klass har typ 10000000000 sidor i matte att göra tills på måndag, ajdå. Och jag är sämst på att jobba hemma, om jag väl tar hem böckerna ligger dem bara och samlar till sig damm. Kanske det är därför mina böcker inte går sönder, används för lite helt enkelt. Imorn har vi engelskaglosor, jippi! Kunde inte ha blivit gladare, nejmen, det kan jag ju! Vi ska ju lämna in en SO uppsats imorgon också. Men vänta det var inte allt, vi har ju mattediagnos på fredag också. Nu känner jag mig genast ännu gladare! Någon som vill fira? Jag är så glad att jag tror jag ska ta och gå ut på studsmattan och göra några bakåtvolter.

Imorse när jag vaknade märkte jag att jag hade fått en liten gäst, och den här gästen hade satt sig mitt på näsan. Trevligt med lite besök ibland. Finns det verkligen något roligare än att få finnar? Nej, tänkte väl det.

Vad tyckte ni om Desperate Housewives avsnittet igår då? Själv blev jag lite besviken, för det var ju inte så länge sedan tornado-avsnittet gick och det var ju så spännande att... ja, inte vet jag men spännande var det iallafall. Det enda som var lite komiskt var väl att vad heter han nu igen? Bree's man. Orson! Ja, så heter han. Det var ju roligt att han gick i sömnen.


Har räknat lite, och nu har jag 6 riktiga skoldagar kvar till sommarlov. Igentligen är det 11, men sista veckan gör man ingenting, städar ur skåpen och sånt där allmänt tråkigt. Känner mig väldigt suger på godis nu, men tror ni att vi har något? Nej, såklart inte. Kakorna som vi hade tog slut igår.



Detta får mig glad för stunden.

xoxo,
Marielle.


Hur man sparar youtube-videos;

Hej, det är säkert många som undrar hur man sparar youtube-videos på datan så att man kan kolla på dem när man vill utan att behöva gå in på internet. Så här gör ni;

Ni börjar med att gå in på;
http://www.download.com/FLV-Player/3000-2139_4-10467081.html

Ni klickar sedan här;


Klicka sedan på spara.

När ni har laddat hem FLV Player går ni in på youtube och klickar fram videon du vill spara. Vi säger att du vill spara en musikvideo med Jesse McCartney.
 
Längst upp på sidan står videons url.




Byt ut delen där det står youtube och skriv dit voobys istället.


När det sedan står som på bilden ovan, alltså voobys istället för youtube klickar du på enter.

När du har kommit in på voobys sida kommer det se ut såhär;


Klicka på DOWNLOAD VIDEO och sedan på SPARA.

När videon sedan har sparats och du ska kolla på den dubbelklickar du på denna symbol eller bild;


Det kommer då att dyka upp en sådan här ruta;

Dubbelklicka där det står FLV PLAYER och sedan kan du titta på videon.

När du har sparat FLV Playern behöver du inte göra det någon fler gång, då är det bara att byta ut "youtube" mot "voobys" och fortsätta som jag har beskrivit ovan.

xoxo,
Marielle


Men tack då, FRIDA!

Idag var jag som sagt i stan hela dagen istället för att ha vanlig skoldag på skolan. Vi fick hålla på om lite historia... När jag satt på bussen hem kom jag på att jag skulle ju få nya FRIDA tidningen och the Jonas Brothers skulle ju vara med! Var ju skitglad över det, men när jag kollade i innehållsförteckningen fanns dom inte med och då såg jag att dom hade skrivit att att dom skulle ta med dom i nästa nummer istället! ¡Coño! Så nu måste jag vänta tills veckan då skolan slutar... Men dom hade faktiskt en bild på bröderna och en bild på bara Joe-favoriten. Och på sista sidan såg det ut såhär;


Suck! Och en till dålig sak, dem skulle ju ha två megaposters, tror ni någon av dem var bröderna Jonas? Nej, såklart inte, dem tyckte att det var bättre att ha Tokio Hotel (blä) och Chace Crawford (snygg, iofs). 

Ikväll blir det pluggning, ska göra en uppsats i religion. JIPPI! LET'S DO VÅGEN!!! Kan det bli roligare? Nej, trodde väl inte det. Sen ska jag kolla på snyggingarna i Gossip Girl sen blir det mitt absoluta favoritprogram Desperate Housewives. Ska passa på att plugga för att en viss Julia tänker dumpa mig för en muslim! Talade faktiskt sanning där.

Ska snart äta middag, mammas as-goda köttgryta! Någon som kan hjälpa mig att fixa en header?! Please! Aja, skit samma.

xoxo,
Marielle

Vems ögon?

Hej, en vän ville att jag skulle ha en gissa grej så varsågod;
image105
Rätt svar finner du längre ner...











1J, 2E, 3F, 4I, 5C, 6B, 7D, 8A, 9G, 10 H

xoxo,
Marielle.

Glatt humör

Hejsan svejsan i lingonskogen som Julias farmor brukar säga ;D Haha! Idag när jag satt och hade sista lektionen, matte, så riktigt längtade jag hem för att jag skulle ju få en ny FRIDA tidning och dom skulle ju äntligen ha en intervju med bröderna Jonas, så kommer jag hem och frågar om tidningen har kommit (även fast jag är helt säker på att den har det) men såklart hade den inte det! Det är så störande ibland kommer tidningen på måndagar och ibland på tisdagar men i 8 fall av 10 kommer den på måndagar, men idag då dom skulle ha med the Jonas Brothers skulle den såklart komma på en tisdag, får väl hoppas att dagen imorn går rätt så fort, ska vara inne i stan hela dagen för vi ska gå på Jamtli-wohoo, roligt, not! Bättre än vanlig skoldag iallafall.

Något som fick mig på bättre humör var att mina nyaste bästisar (LOL :D ) från USA hade köpt tidningen som jag hade frågat om dom kunde köpa åt mig. Popstar Magazine Jonas Edition, det är grejer det! ;D Skulle bara skicka ett mail med min adress så att dom kunde skicka tidningen. Jippi!

Det som skulle vara grädde på moset skulle vara ifall El Ch skulle låta Julia fara till Sthlm. Vi hoppas på det bästa.

image104

xoxo,
Marielle.

Sola tills man svimmar!

Nej, det ska man väl inte iofs, men nu när solen har kommit hit till Norrland ska man ju passa på. I fredags då det inte var så fint väder drog jag och Julia iväg och solade solarium, och igår var det as-bra väder så då solade jag i 90 minuter så nu har jag fått lite färg i fejjan... Man ser så fräsch ut när man är brun!

Just nu är jag jättetrött fast klockan bara är sju, har underhållt mig genom att kolla på några youtubevideos. Några från Ellen DeGeneres show, Ellen verkar ju som världens fränaste tjej. Jag kollade på några väldigt begåvade barn, som kunde en massa olika imponerande saker.

Ikväll ska jag kolla på Sanningens ögonblick, men sen efter det tror jag att jag ska lägga mig. Som sagt, jag är jättetrött. Känner mig väldigt sugen på jordgubbar. Ja, gud vad jag skulle vilja ha en skål med jordgubbar och mjölk. Det står nog högst upp på "vill ha just nu"-listan.
image101

Detta inlägg avslutas med en bild på det begåvade och vackra systrarna Michalka.
image102

xoxo,
Marielle.

Språkresa till Jersey

image96
Huset jag och Julia bodde i...


Bild1: Mitt lag på brännboll :) (var fler också men dom kom inte med på bild)
Bild2: Disney Land
Bild3: Jag och Julia på sightseeing i Paris
Bild4: BBQ på stranden i Jersey.

Snart är det ett år sedan jag och Julia åkte till Jersey och jag kan ju säga att det var the time of my life! Har aldrig haft roligare i hela mitt liv, och nu när jag tänker på det känns det tråkigt att vi inte ska dit den här sommaren också. Allting var super där; folket, affärerna, glassarna, maten, ja allt, fast vädret var väl lite si och så ibland. Saknar allt! Jag och Julia har iallafall bestämt att vi ska åka tillbaka dit någon gång. Och nästa år blir det Spanien för oss två! :)

xoxo,
Marielle.

Favorit citat eller nåt..

"Do you like spiders?"
-"Are you a spider?"

HAHA!! ;D

xoxo,
Marielle.

National Treasure 2

Gissa vad som hade ramlat ner i min brevlåda då jag kom hem från skolan? Ett litet paket från CDON.COM som innehöll uppföljaren av National Treasure! Jippi! Då har jag något att göra i helgen. Fast jag och bror kanske ska sova hos La Julia i helgen. Beror på om brodern vill, han har ju fått ett nytt tvspel :D

Nu ska jag ta och dammsuga lite och sen ska jag beställa biljetter till inspelningen. Biljetterna till konserten kanske blir beställda ikväll, ska prata lite med mamma och Julia först. Ikväll blir det Gossip Girl och Desperate Housewives. Oh yeah!

image94

xoxo,
Marielle.


Musikmaskinen- kanal 5's nya program!

Här är vad programmet kommer att handla om....

Här kommer lite information om det nya musikunderhållningsprogrammet "Musikmaskinen" som kommer att sändas på kanal 5 i höst.


Programmet går ut på att två lag med kända artister tävlar mot varandra, till deras hjälp har de ett 7-10 mannaband.

Lagen arbetar sig upp på en "topplista" och i finalen får alla veta vilken låt som varit den populäraste låten i kvällens program.


Nästan alla musikgenrer är med, allt ifrån Schlagers till Rockklassiker. Studion kommer att vara full av publik och gästerna kommer att ta sig upp på scenen genom publikhavet likt en stor boxningsmatch. Efter det kan matchen börja!

Låter kul!

xoxo,
Marielle.


Nytt tv-program, JB Konsert och sminkkurs!

Igår kväll så anmälde jag mig och Julia till att vara för ett nyss underhållningsprogram som ska gå på 5:an. Det kommer vara ett musikprogram där kända artister ska tävla mot varandra i olika kategorier. Ska bli kul. Så då måste vi ta tåget ner till Stockholm. Dom bjuder på en massa fika och antagligen underhållning.

Det kommer bli mycket Stockholm i sommar, för ca 1 ½ vecka efter att vi har varit publik så ska vi åka och kolla på när Jonas Brothers är förband åt Avril Lavigne. Jajamensan, äntligen ska man få se bröderna!! <3 Det kommer att vara den 28:e juni klockan 19:30.

En månad senare ska jag, Julia och Sara fara på semester till huvudstaden. Då är det shopping och Gröna Lund som gäller. Tror det inte blir några nya kläder för mig om man tänker på hur mycket det kommer att kosta alltihop. Kanske kan sälja några gamla kläder som är för små eller som jag aldrig använder... Nån som har idéer?`

Idag var jag, Julia och Sara på sminkkurs också. Härligt! Tre duktiga tjejer; en ungdom, en vuxen och en tant (en jävligt frän tant!) kom till skolan och skulle lära oss att fixa en schyst makeup. Vi var bara sju stycken som hade anmält oss till kursen. Där gick dom andra tjejerna miste om något! Blev skitnöjd med resultatet. Fick också med en påse med en massa saker i. Och det kostade bara 50 kr! Nu sitter jag här i soffan med en massa lyx makeup i fejjan.

Ikväll är det motion som gäller. Jag och Julia ska ta och gå en rask promenad. Vi cyklade igår, så vi måste göra lite variation. Någon som har några bra träningstips?

Nu vet ni hur mina dagar kommer se ut fram över... Plus att ikväll ska jag kolla på 2 ½ men! Yiihaa!

xoxo,
Marielle.

Gossip Girl- Penn hjärta Blake!

Hej, förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag... Kolla in vad jag nyss såg på kanal5s hemsida! verkar som dom är ihop IRL också!
image89image90
image91image92

xoxo,
Marielle.

Miley Cyrus nya låt!!!

Jag hörde den för första gången i morse och vart helt förälskad! Tycker att den är skitball, precis så där nice som det kan bli! Vad tycker ni?

Låten heter "7 things"


xoxo,
Marielle.

Alla Jonas Brothers fan- LISTEN UP!

I nästa nummer av FRIDA som kommer ut i butik den 29:e maj kommer dom ha en intervju med Jonas Brothers!!! Det var ju på tiden tycker jag!  Det står också att man får med två mega posters, hoppas att en av dem är på Jonas Brothers! Man får väl hoppas att dagarna går fort fram till 29:e maj, fast jag prenumererar ju så jag får tidningen tre dagar innan... LÄNGTAR! <3

image88

xoxo,
Marielle.

Playboy vill ha Miley Cyrus!!!

Satt och åt några kolor när jag såg det här, och jag kan ju säga att det var nära att jag satt en kola i halsen! Kolla in!
image87

Herregud!

xoxo,
Marielle.

Hilary Duff

Hilary har spelat in en annorlunda film än vad hon brukar. En likhet mellan Hilary och hennes roll är att båda är popstjärnor... Kolla in trailern!


xoxo,
Marielle.

Lördag

Ojojoj vad jag är trött just nu. Sitter i köket hemma hos Jullan och surfar runt på en massa sidor. Den här dagen började suveränt, modern hade gjort våfflor till frukost, och jag och bror min satt ute på altan och käkade. Sen var det dags för att göra sig iordning inför dansuppvisningen. Mormor kollade idag, det var kul! Efter uppvisningen blev det grillning hemma, satt ute i solen och stekte. Gud vad varmt och skönt det var! Sen lekte jag och Julia models, så vi posa lite överallt. Efter hade jag, Julia, Linnea och Marcus springtävling, jag kom två:a. Fast innan det spelade vi kubb också. Nu sitter resten av familjen och kollar på min släkting- Herr Edler. Det är hockey, Sverige-Ryssland. Dagen avslutas med en bild på Ashley Tisdale!
image76

xoxo,
Marielle.

Dance Battle with ACDC against Miley & Mandy

Jag vet inte varför jag inte har laddat upp den här videon förr, men bättre sent än aldrig. Den 10:e april utmanade dansgruppen ACDC (Adam-Chu/Dance Crew) Miley och Mandy. Miley och Mandy gjorde en as-cool video. Men nu bestämde sig dom för att ge igen. Deras dansvideo (alltså ACDC's) innehåller bl.a personer som Lindsay Lohan, Adam Sandler, Brittany Snow, Amanda Bynes och Chris Brown. Helt klart sevärd!

xoxo,
Marielle.

Dans

Har kommit hem för en stund sen nu. Svängde förbi på Coop påvägen hem och köpte lite fredagsmys. Det var iallafall roligt och kolla på alla andra grupper idag på genrepet. Man blir så glad av att dansa och att kolla på dans. Tror jag ska ta och kolla på "Dirty Dancing" nån dag. Härlig film! På uppvisningen kommer jag att ha nummer 22 och 41, men dom numren gäller inte på söndagkväll föreställningen. Då vet jag inte vad jag har för nummer.
Här har ni ett klipp från klassikern Dirty Dancing;



xoxo,
Marielle.

Björn Gustafsson

Nån mer än jag som tycker den här videon är skitkul?!

xoxo,
Marielle.

Direkt från Dawes dansuppvisning!

Hej, sitter just nu på folkets hus och andra akten ska precis börja. Har dansat mitt disconummer för sju nummer sen... Tolv kvar tills hiphop numret. Såg precis Cissi dansa o fy fan vad det var roligt o se. Hon har inte utveckats nånting! Om ni undrar vem den här Cissi är så är det en som jag var kompis med förut men jag valde att inte vara kompis med henne nå mer. Kommer skriva mer om uppvisningen då jag kommer hem... xoxo, Marielle.

Rihanna


Här har vi en 18-årig tjej från Ryssland som sjunger Rihannas "Don't Stop the Music". Jag tyckte att hon var duktig iallafall så jag tänkte dela med mig av den här videon.

xoxo,
Marielle.

God natt Sverige!

Jag startade dagen med att säga "God morgon" så nu är det inte mer än rätt att säga "god natt". Ska ta och läsa en jätte rolig bok som jag håller på att läsa. Och självklart bläddra igenom några tidningar. Min dag avslutas med en bild på mina favorit bröder inom kändisvärlden- Jonas Brothers!!!
image71
Ögongodis!

xoxo,
Marielle.

Britney Spears



Hittade nyss den här lilla filmsnutten. Britney är ju gästskådis i serien "How I Met Your Mother". Det verkar som att det börjar gå bra för Brittan nu efter allt som har gått. SKITBRA tycker jag!

xoxo,
Marielle.

Jag lider av ett beroende!

Japp, det är sant. Jag är helt beroende av tidningar, så fort jag ser en ny skvaller tidning så måste jag köpa den. Jag köper "Sofis mode", "Solo G", "Vecko revyn", "Hänt Bild", "Veckans nu", och jag prenumererar på "FRIDA" och "OKEJ" och mor min prenumereras på "Se och hör" och "Damernas värld". Kan inte sluta heller, vissa måste ha cigaretter, andra snus, jag måste ha tidningar, det är mitt beroende. När jag och min bästa vän Julia var till Jersey på språkresa förra sommaren köpte jag hem sju-åtta tidningar. Nu vet ni det! Har ni nått beroende?

xoxo,
Marielle

High School Musical 3

Jag vet att många av er redan har sett den här videon där dom svarar på frågor om den kommande filmen men för er som inte har sett den, här har ni!


xoxo,
Marielle.

Fråga

Just nu är jag lite nyfiken, för ni är ett antal som brukar kolla på min blogg, och jag skulle vilja veta hur ni hittade min blogg. Lämna gärna en kommentar!

xoxo,
Marielle.

Gossip Girl Photoshoot

image86

Snyggingarna från Gossip Girl fotade nyss den här bilden för "New York magazine". Själv så tycker jag att bilden blev skitsnygg! Tycker att det är dags för serien att dra igång igen. Har kollat på några videos från youtube, och det verkar ju så sjukt spännande! Särskilt det avsnitt då Serena får "presenter" från sin gamla kompis med dåligt inflytande. 

xoxo, 
Marielle. 


Sanningens ögonblick

Gud vad jag tycker det programmet är pinsamt! Herregud vilka frågor killen fick ikväll. "Har du spanat in din mammas rumpa" t.ex och han svarade ju "ja". Själv skulle jag aldrig ställa upp i ett sånt där program, inte för att jag har så många hemligheter, det är nog mer att dom kan ju få en att låta som ett slisko. Jag blir lite nervös när jag kollar på det där programmet, hoppas att dom ska tala sanningen. Vi får se hur det går för 46-åringen på söndag.

Nu håller mamma på att kolla på hockeymatchen mellan Sverige och Danmark. Ni som brukar kolla på hockey vet nog vem Alexander Edler är, han är jag släkt med, haha! Själv vet jag inte vem det är, vet bara att han spelar hockey och att jag är släkt med honom. Just nu står det 0-0.

Sista dagen imorn innan helgen, känns välbehövt med helg, även fast jag kanske inte får så mycket vila är det ju alltid kul att slippa skolan. Mormor kommer och kolla på uppvisningen på lördag och mamma, Marcus och Julia kommer och kolla på söndagkväll. Man får ju hoppas att man kommer ihåg dansen.

Detta inlägg avslutas med en bild på... Gossip Girl!!
P.S Kommer att skriva ett inlägg om Gossip Girl alldeles strax!!

image85

xoxo,
Marielle.

Trött

Rubriken beskriver mig ganska bra just nu. Är så himla trött, vet inte riktigt varför, men det började på SO:n. Jag kände hur ögonlocken blev tyngre och tyngre. Självklart hade vi en till lektion efter.Spanska. Men det gick ganska bra, hade bara 40 minuter, eller 35 rättare sagt. Finns det verkligen ett ord som heter rättare? Jag vet att man brukar säga "rättare sagt" men nu när jag skrev såg det ju konstigt ut. Nu ska jag snart i till stan och shaka ass, jag har dansträning, sista träningen innan uppvisningen imorgon, ska dansa fyra dagar i sträck nu.

Är det någon snäll själ (hahaha!) som skulle kunna fixa biljetter till en Jonas Brothers konsert? Gärna flygbiljett också. Skulle så gärna vilja se dom! Är det ingen som känner att dom har ett par tusen i fickan som dom inte har nån nytta av? Ingen? Inte jag iallafall.

Snäll kompis som jag har så ska Julia följa med mig på träningen, hittade faktiskt en jättegullig sak för några dagar sen om Selena och Demi, kolla in det här.
image83


Ha en bra kväll!


xoxo,

Marielle.


God morgon alla svenskar!

Har precis ätit upp mitt äpple, känner mej lite stressad så jag skriver inte så mycket just nu. Om ca 10 minuter kommer mina vänner och hämtar mig, sen är det skola som gäller. Jag kommer missa nästan hela engelska-lektionen idag för att jag har fått en ny tid av min gitarrlärare så jag ska spela 09:20. Och idag har vi matte och jag tog hem min mattebok i måndags och tror ni att jag har gjort nåt? Nej, inget alls! Oops... Men men, hoppas att jag kan alla glosor idag iallafall. På engelskan alltså. Och sen har vi hemkunskap också, och jag ska göra hemmagjorda hamburgare. Men nu är det dags för mig att klä på mig!!!

xoxo,
Marielle.

Tvillingarna Olsen

image82
Själv så tycker jag att de här tvillingarna är bra snygga, eller hur?! Tummen upp.

xoxo,
Marielle.

2 ½ Men


man måste bara älska "2 ½ men"!!

xoxo,
Marielle.

Jonas Brothers!

Jippi, dom ska göra som Miley och göra en 3D film. Den kommer att filmas i sommar medans dom är på deras "Burning up" turne med Demi Lovato. Den kommer ut 2009 och jag är 1000000% säker på att den kommer klå Mileys!
image81

xoxo,
Marielle.

Det här kommer få dig att skratta.

Kolla in den här schysta mannen och få dig ett gott skratt, för du vet ju vad dom säger; "ett gott skratt förlänger livet".

xoxo,
Marielle

Bra förebild!

Jag vill ge ett plus till femtonåriga Selena Gomez som drog på sig ett linne innan hon skulle bli fotad av en amerikansk tidning. Det finns så många unga som "flashar" sig, som t.ex Miley som nyss fotograferas med bara ett lakan över sig.
image79
Här har vi Selena.

image80
Och här har vi Mileys bild för Vanity Fair.

Verkar som att Miley fick för mycket inspiration av kompisen Vanessa Hudgens bilder...

xoxo,
Marielle.


Bikini

Är suger på denna bikini från HM, vad tycks? Själv gillar jag färgerna tillsammans, kanske blir nåt till mitt nya rum sen. Skitsnyggt!
image78
xoxo,
Marielle.

En sån där trist onsdag

Hejsan hoppsan! Har precis spelat spel med Julia. Playing with fire vart det. Har ätit middag hos farmodern idag, plättar vart det och det är ju gott! Kollade ju såklart på de snygga 40+ brudarna från Desperate Housewives igår. Nån mer än jag som höll på att käka upp kudden? Sjukt spännande! Kan inte fatta att dom ser ut sådär och är så pass gamla. Och dom blir bara smalare och smalare, snart är det ju bara skinn och ben. Det gäller särskilt Teri Hatcher, OMG  vilka smala ben! Matpinnar? Aja, jag bjuder på en bild på divorna.

image77

xoxo,
Marielle.

Byta garderob? Ja tack!

Om jag fick byta garderob med nån kändis skulle det vara antingen med Selena Gomez eller Ashley Tisdale. Båda har as-snygg klädstil. Selena är ett stort fan av västar, vilket jag också är, och det är även väldigt poppis med västar nu, sitter just nu i en svart från HM för 198 kr. Vem har snyggaste tycker ni?
image72
Selena                                                                            Ashley
           

Härliga klädstilar tycker jag!

xoxo,
Marielle.

Jonas Brothers- mina älsklingar ;)

Såå, jag har inte skrivit om mina älskling- Jonas Brothers i den här bloggen. Tänkte skriva lite om deras as-snygga klädstil! Det är ju helt otroligt, de måste ha en väldigt duktig stylist. Spana in deras outfits på bilderna nedan!
image66


xoxo,
Marielle

2 ½ Men



Se, och skratta!

xoxo,
Marielle.

High School Musical 3!!

Okej, så här är bilden för HSM 3, som kommer ut 24 Oktober i USA, vi i Sverige får vänta några månader på premiären...
image65

xoxo,
Marielle.

Gossip Girl

Hej alla! För er som är nya Gossip Girl fans och inte riktigt hänger med hur alla hör ihop och så, så har jag hittat en bra bild på hur det ligger till. Man får även se hur det är i verkligheten mellan dem också...
image64

xoxo,
Marielle.

Miley Cyrus wannabe Taylor Momsen?!

Fast Miley just sagt att hon inte följer Gossip Girl verkar det iallafall som att hon har en koll på skådespelarna i serien. Hon sa bara för några veckor sedan att hon drömde att hon dejtade Chace Crawford, och som bilderna visas verkar det som hon diggar Taylors klädstil. Miley bar sin outfit bara fyra dagar senare efter att Taylor burit sin. Själv tycker jag att Taylor var snyggare i outfitten.
image62image63
Skinnjacka, grå t-shirt, ljusa jeans och rosa/svart sjal.

xoxo,
Marielle.


Filmkvällen

Okej, så här började det. Vi for till hem till Kent och drog fram soffan ända fram till TV:n, tog två stolar som bord och fyllde dem med gosaker! Chips, kexchoklad, ost, kex, glass och Coca-cola. Hade inga som helst tankar på figuren medans jag åt allt det där. Vi provade på Ben & Jerry glassen med brownie smak -mums! Sen så kollade vi på "When in Rome", det vart inte fler filmer. Kollade också lite på Sex and the City också. Sen vart det allmänt tjejsnack.

xoxo,
Marielle.

RSS 2.0