Göteborg.

Nu sitter jag på ett Scandic i Göteborg... Berättar mer då jag kommer hem. Men idag har vi shoppat och igår var vi på Liseberg.

Systemkamera.

Mamma och Kent köpte en systemkamera, smart drag tycker jag. Den här semestern ska vi ta massvis med kort. När vi var till Öland för två år sen tog vi bara 40 kort! Vi far ju som sagt imorn så ikväll blir det att lägga sig tidigt, ska kliva upp klockan kvart i sju. Tror att jag kanske kan somna vid tolv inatt för jag har vänt på dygnet så det är nog det tidigaste som jag kan somna.

Fick 500 kronor av momma idag också! Tack! Så nu har jag 2525 kronor att handla för där nere i Göteborg.

Från vänster: Semester 04, 05, 06

Kommer säkert bli ett "bilfoto" denna semester med så det får ni se då jag kommer hem. Jag kommer säkert inte att skriva så många inlägg då jag är borta. Kanske på hotellet eller så mobilbloggar jag. //Marielle


Wake up Sweden!

Klockan? 11:05 Görs? Sitter i pyjamas vid datan. Det händer just nu. Har inte bloggat på ett tag nu igen men vem bryr sig? Inte jag iallafall.

Imorn far vi (vi= alla sex) på semester. Då far vi till Skara eftersom Linnea ville dit, sen blir det Göteborg och Liseberg. Sen blir det Smögen också! Julias favorit ställe!

Ikväll kommer momma och moffa hit för att äta. Det gör även Julia och Linneas farmor så vi blir 9 st till middagen. Johnny har ju varit och fiskat så igår åt vi Johnny-lax och idag blir det Johnny-öring (?), kommer inte ihåg ifall det var de vi skulle äta.

Just nu är mamma och Kent på stan för att förhoppningsvis komma hem med en systemkamera! Wohoooooooo! Kul med en bra kamera som man kan ta kort med. Plus att våran digitalkamera är pajko.

Ni får en bild också...

Semester 06 på Gröna Lund.


Tog lite tid att hitta en bild för jag hade råkat flytta "mina bilder" mappen till en annan mapp, haha!!! Bye!


I'd like...

... det här från topshop;

Playsuits


Linnen


T-shirts


Kjolar


Allmänt tråkigt inlägg.

Skrev inga inlägg igår pga att jag var hos mormor och morfar för att fira kusin Alex som fyllde två år. Plus att jag har ögoninflammation och mitt öga var jätte svullet igår. Idag är ögat bättre, halsen nästan helt bra, näsan igentäppt och hostar lite då och då. Men jag kommer blir frisk tills på onsdag då vi far på semester. Det vet jag!

Hittade ju ett par snygga jeansshorts tidigare denna vecka som jag ville ha som jag inte köpte. Jag hoppas att jag inte får ångra det. Tror inte det. Göteborg är ju hur mkt större som helst än Östersund.

Plus att igår hörde jag om en till karusell på Liseberg som hade muppat sig. Dom hade blivit sittandes i karusellen i några timmar. Yeehhaa!


Nu blir det sola av!


Miley Cyrus- 7 things makeover.

Såg nyss den här och vad kan man säga?


Selena Gomez wannabe Nick Jonas?

Verkar  så. Check this out!;


Fast han har ju jävligt bra klädstil så, who cares? Nelena

Ögoninflammation

Ja, det är precis vad jag håller på att få! HJÄLP! Bara för det så får ni en bild på.... mig och Julia då vi gör reklam för kex choklad! :D

Hahaha! *snyft*

Minigolf.

Idag spelade jag och Marcus minigolf :D




My bestfriend of the entire world.

Har för ett tag sen pratat med min allra bästa vän, Julia Nilsson! ;D Det var trevligt. Jag lurade hon iallafall med att hon skulle sova med mor och KH. Oh yeah!
Så därför får ni en snygg bild från semester 05 då jag och Jullan var så stolta över våra tatueringar, haha! ;'D


Lyx och lax.

Nu ska jag ta och äta middag, lax. Mums! Sen så ska jag och Marcus kolla på en film som vi hyrde, och käka lite godis. Trevlans! ;D


Plus att jag har fått en golfboll i ögat idag ;D

Liseberg.

Vid frukosten berättade mamma att det var 18 stycken som hade fått åka in till sjukhus för att det var nån karusell som hade ramlat ihop :/ Hoppas att alla karuseller funkar då vi ska dit!

Crowned.

Ikväll klockan 20:00 är det ju Crowned (kommer du ihåg det 7lia?). Det är ett av mina favoritprogram för tillfället. Det finns ju typ ingenting att se på tv på sommrarna, fast jag tycker att Crowned är ganska komiskt. Nu har det ju börjat blivit ännu mer roligt när dom ska hålla på och tjaffsa och så hela tiden. Hysteriskt roligt! Gillar program då det blir en massa tjaffs o bråk så som Top Model, Pussycat Dolls m.m.

Jessica Alba + baby

Såg nyss det här på Perez blogg;

Sett något så sött?

Roller coaster.

"Hold on tight  It's a roller coaster ride we're on so say goodbye  'cause I won't be back again up and down you're all around  say goodnight  and goodbye"

God morgon! Jag är så himla sugen och åka en massa berg- och dalbanor! Tur att det bara är en vecka kvar tills vi ska till Göteborg, och då blir det åka av ;D Vilken är eran favorit på Liseberg?

Idag kommer mäklarn för att ta kort. Klockan 13:00 om man ska vara exakt. Mitt rum ser väl rätt så snyggt ut. Sen ska jag nog vara med Sara Bandera.


Tar och slänger in en bild på Selena...

Jonas Brothers nästa skiva!

Läste nyss på jonasbrothersfan.com att allas favoriter har redan skrivit fem låtar till deras nästa album, alltså det efter "A little bit longer"!  Det är bra att pojkarna jobbar på så vi får bra musik att lyssna på! <3 

Gamla bilder

Kollade igenom gamla bilder från mobilen och tänkte visa några...

Jag och Sara i början av 07. (Sara vänster, Jag höger)


IKEA shopping, sept 07 :D


Bror hoppar ;D


Sagen om de två plugghästarna :P 16 November.


:D


Laptopväska från PikMee, Halsband från Puss.se, Gucci inspirerade solbrillor, Butter Face & Body Cream från Nea Of Sweden, Dockor från Voodolls, Spel från Kitsch, Sminkprodukter från smink.nu, Halsband från Jammla, Armband från Lash och Guess Örhängen från Butiken Tid & lust.

Goodiebagen har ett värde av cirka 2600:-

Man kan vinna den hos Wysteriia

Demis självporträtt ;D


Så här ritade Demi sig själv när hon skulle göra ett självporträtt för den amerikanska tidningen BOP. Det stora leendet fick hon med! Hon har ju världens bästa smile! Och kanske största? Alltid ett leende på läpparna har hon iallafall.

På bilden till vänster har ni Demi när hon ler lite! Brukar vanligtvis se ut som på den högra bilden.

Jessica Alba Quiz

Jag antar att jag inte är den enda som är ett fan av Jessica Alba så här har ni en scan från engelska COSMOPOLITAN där hon gjorde ett litet quiz.

Rachel Bilson och Perez Hilton.

Kom och tänka på ett inlägg som Perez skrev för ett tag sen som jag tycker är ganska komiskt;


Han gjorde det bara för att hon inte ville det! :') Det är ju tur att Perez gillar JB, Demi och Selena. Miley däremot gillar han inte eftersom hon har fått smeknamnet (öknamnet) Slutty Cyrus.

Vad tycker ni om Perez?

Marängsviss.


Jag känner mig väldigt sugen på nå gott just nu, marängsviss skulle passa bra! :) Eller en marabou chokladkaka. Tror att jag måste gå ner på macken som ligger 2 minuter härifrån om man går och köpa lite choklad.

Vet ni vad jag fick igår? Ont i halsen! Kunde knappt äta nåt igår men idag är det bättre iallafall. Inte fan vill jag bli sjuk nu mitt i sommarn. Fast om man kan kalla det här för sommar vet jag inte. Just nu blåser det så in i norden ute, och igår spöregnade det. Jihuu! Svensk sommar- you gotta love it, right? Inte precis.

Om ni undrar hur filmen var så var den ganska bra. Men jag förstår att dom struntade med att ha den på bio. Bättre lycka nästa gång till Ashley Tisdale med att välja filmval. Ett bra filmval hon gjorde var ju High School Musical, fast det vet ju alla redan!

Picture this.

Nu ska jag ta och kolla på Ashley Tisdales nyaste film Picture this. Verkar som en söt film!

Älskar bilden! ;D

Shopping.

Hejsan hoppsan. Idag for jag, mamma och Marcus in på stan. Vi skulle köpa varsin resväska tills vi ska på semester nästa vecka. Vi hittade iallafall en varsin väska. Plus att jag såg ett par snygga shorts på Carling som jag INTE köpte:(  Men jag ska vänta tills vi är i Göteborg för där finns det ju ännu mer affärer. Topshop <3 :D
Now you know... Bye!

De här två lär ju kunna shoppa så mycket dom vill!!

Gemensamt med Nick J.

Jag har något gemensamt med Nick Jonas. Jag får också gåshud varje gång jag hör "This is Me" med Demi Lovato. Hon är en suverän röst! Kolla in det här klippet från Regis & Kelly;


Demi Lovato! <3

Two and a half men.

Hade helt glömt bort att en av mina favoritserier går ikväll. Klockan 21-22 på kanal 6 är det 2 ½ men! Nån mer som tycker att den serien är kul? Jake är ju bäst av allt! Själv så har jag precis stoppat i mig en daimglass. Valet var mellan daim och en solero. Nu ångrar jag att jag inte tog soleron...


Läste att kronprinsessan fyller år idag och att dom ska visa det på tv. Hur många kommer kolla på det då?! Hahahaha! Plus att det är samma tid som two and a half men.

Mäklarn

Mäklarn kom inte idag, hon ska komma på onsdag och ta kort. Jag som för en gångs skull hade städat. Får väl försöka hålla det snyggt tills på onsdag. Lycka till med det! Asså my god vad det regnade för ett tag sen.

Bara så ni vet så är jag ute efter en snygg väska. Sett nån?


Vilken härlig dag! <3

Mamma berättade för mig idag att en av hennes jobbarkompisar ska flytta till USA och bo där ett år, och hon hade sagt att ifall jag vill ha något från USA så kan hon skicka hem det till mig! <3 Glädjetårar? Jag älskar att beställa grejer från USA. Ja, jag frågade några tjejer om dom kunde skicka hem en tidning förut, och visst kunde dom det! Så framöver blir det paket från USA som kommer ramla ner i brevlådan. Då kan ju jag få hem Jonas Brothers nyaste CD fortare för den lär ju inte komma till Sverige på flera månader. HAPPY! Påtal om JB's nya CD... Här har ni framsidan;

Snygg? Oh yeah!

Nej, nu måste jag städa på mitt såkallade rum.

Fruktansvärt fult.

Jag kollade på bilder i någons bilddagbok och såg en kille som hade strumpor på sig då han hade flip-flop? Fult? JA! På sommarn ska man ju dumpa strumporna. Vad gör ni en kväll som denna då? Jag ska städa på mitt rum för imorn kommer mäklarn o ska ta kort på stället.
 
Styggt? Mhm...

Selena Gomez och Demi Lovato! <3

Well, jag är lite av ett fan av Selena Gomez och Demi Lovato. Dom har ju talang så det räcker och blir över. Selena är med i serien Wizards of Waverly Place, ska starta ett band, och har en film som kommer ut i höst. Demi är med i Camp Rock tsm med Jonas Brothers (filmen är skitbra!), är just nu på turné tillsammans med bröderna, har spelat in en skiva som kommer ut i november, och ska börja spela in en egen serie som ska heta Mollywood. Och dom har för ett tag sen spelat in en film tillsammans som ska heta Princess Protection Program som ska kommma ut nästa år.

Så här såg Selena ut i förrgår då hon var på VH1 Rock Honors Exclusive VIP Party;

Och en bild på Demi;


Peace out, ya'll!

Miley Cyrus

Hej! En till sak jag stör mig på. Alla jävlar som hackar sig in i andras mobiler och på deras e-mail. Ni som följer Perez blogg har nog redan sett de nya bilderna som kommit ut på Miley. Give her a break liksom, orka att nån sick jävel hackar sig in och lägger ut bilder på internet. Själv så tycker jag synd om henne, hon är ju bara femton år, som mig. Well, dom kan ju vara photoshoppade men, vem vet. Ni som vill se bilderna kan gå in på;

http://perezhilton.com/2008-07-12-miley-almost-naked


Storsjöbadet.

Jahapp, jag och Sara ska gå på Storsjöbadet idag igen. Jag tror att Sara blev förälskad i en av rutchkanorna. Så det är bara att packa med sig alla saker. Men nu ska jag käka frukost, bye!


Mischa och hennes celluliter.

Är det något jag har blivit fruktansvärt trött på och höra så är det allt tjat om Mischa och hennes celluliter. So what? Bara för man är känd behöver man väl inte vara perfekt?!
Dagens tumme ner går till alla som inte kan släppa att Barton har celluliter.

Storsjöbadet.

Hej, har precis ätit middag. Kom hem från Storsjöbadet för ungefär en timme sen. Jag och Sara hade iallafall skitroligt! Mest för att vi bara flumma runt där. Det blev mycket springande uppför trapporna. Det var ju tre nya rutchkanor varav två stycken var bra. Den gröna och den rosa. Den blå var ju hur dryg som helst. My god! Plus att varken mitt eller Saras bankomatkort funkade, haha. Men Sara hade med sig normala pengar. Vi träffade Jonte och Marcus där. Plus att vi träffade några andra som vi åkte med. Roligt, oh yeah. Nej, nu ska jag gå ut med jycken och sen ska jag och Sara kolla på Desperate Housewives. Vad vi ska göra imorn? Vet inte än.

Snygg bild, jag vet!

Busshållplats

Hej! Nu står jag o väntar på att bussen ska komma. Jag och sara ska ju som sagt gå på badet... Bredvid mig står en rödhårig tant, kul att veta! Well, I'll talk to ya'll later.

Cykla.

Fy tusan vad jag har cyklat idag! Först cyklade jag själv lite hur som helst i Brunflo i en halvtimma. Sen for jag hem och tog med mig mamma och då for vi runt Lunne och sen förbi Åkre och sen hem. Och nu har ju Sara kommit hem (äntligen!!) så då cyklade vi till Grytan. Plus att jag fick en söt present av Sara som varit på semester. Tack! <3

Morgondagens planer? Storsjöbadet med Sara.

<3

You can call me crazy, but...

...I want a Chris Crocker t-shirt! Japp, högst på listan över saker jag vill ha just nu är en Chris Crocker t-shirt. Om jag skulle välja en skulle det nog vara den rosa. Annars skulle det vara "Leave Chris Crocker alone"-tröjan. Här är några av Chris t-shirts.


Om nån vill köpa en åt mig, säg till så får ni min adress ;D

Byta garderob? Ja tack!

Leighton Meester ser alltid så bra ut på alla event och sånt. Fast hon har väl antagligen en stylist, men skit samma.

Nakita?

Hej! Vill bara upplysa er om att jag har en granne som har en hund som skäller precis som en ful hund som heter Nakita, vars ägare är lite av en mupp. Plus att dom (grannarna) går aldrig ut med hunden, den får sitta fast med koppel runt ett träd hela dagarna, och det roligaste av allt: Förut när mamma var ute och gick ut med Charlie så frågade dottern i grannfamiljen: Brukar ni gå ut med eran hund? :O Det var väl tur att inte jag var med för isånnafall skulle jag skrattat ihjäl!! Sjukt?!

Hahaha!

Såg nyss det här;

Rätt åt henne! Jag är ifall med i TEAM CHARLIE! Så de så. Ni som vill läsa hela artikeln kan gå in på
http://tvplaneten.se/1.536436/2008/07/09/denise_richards_tvingas_salja_miljonvillan

Vilket lag är ni med i, Denise eller Charlie?

Semester

Om två veckor far jag iväg på semester med mamma, Marcus, Kent, Linnea och Julia. Vi ska söderut. Första natten ska vi sova i Skara, och dagen därpå ska vi vara på Skara Sommarland. Vi ska sova i en liten stuga. Jag har bara en fråga: Hur gamla är dom som är på Skara? Jag får för mig att det är mest småbarn där. Typ 3-11. Hoppas verkligen inte det! Då tänker jag stanna i stugan hela dagen. Men vi ska iallafall bara vara där en dag, så förhoppningsvis klarar jag mig. Sen blir det GÖTEBORG! Wohoo! Överst på listan är Liseberg och shopping. Topshop blir det! I Göteborg blir det iallafall hotell. Om jag kunde skulle jag bo på ett hotell på he ltid. Älskar det! Och frukosten, ja det är bäst av allt.  Jag och KH diggar hotellfrukost :D Under tiden vi bor på hotell i Göteborg skulle jag tydligen dela rum med Marcus och Linnea(!). Fattar inte hur det kommer sig. Det brukar alltid vara jag, Marcus och Julia, men nu skulle tydligen Jullan dela rum med mamma och Kent. Det blir alltså roligt för båda två, eller hur Jålle?! Aja, skit samma. Sen så ska vi ju till Smögen också, smaskigt! Alltså alla röror (skagenröra och sånt).

Här är en bild på stugan vi ska bo i, den är as-liten men det var allt som fanns. Woho!


Alla utom Jullan kan sluta läsa här... Jullan: bläddra ner!









Lite till.....









Pytte lite till......





Du ska inte dela rum med mamma och Kent. Jag skämta bara! LOL! :D

Dålig uppdatering.

Dålig uppdatering, jag vet! Men jag har en annan liten blogg nu som jag skriver på. Idag har jag och mamma cyklat, först runt åkre sen upp till Sörvalla för att köpa blommor, sen for vi till pappas grav och planterade blommorna och sen cyklade vi till Grytan och sen hem igen.

Jag läste lite i Stinas blogg och hon hade lagt upp ett väldigt roligt youtube-klipp. Check it out!
"Mamma!" haha!!

Ett till inlägg kommer snart, just wait!

RSS 2.0