Sova.

Hi! I natt har jag sovit 11 timmar och 15 minuter! Helt otroligt. Brukar aldrig sova så länge. Men trött var jag igår kväll. Nu ska jag snart sova igen, hehe. Ska bara kolla på några youtube-videos innan. Har kollat på Ensam Hemma idag. Ettan. Efter att jag tittat klart på den såg jag att den gick på trean.

Sundsvall.

Hej. Nu är jag hemma igen. Har varit borta sedan kvart i sju imorse. Det var då bussen kom. Det var väl jag, Julia och Sara och 12st till. När vi kom fram gick vi en timma på IKEA och sen var vi inne på Birsta resten av tiden. Handlade typ ingenting till mig själv förutom en klänning för 149kr :O Aja, får väl handla saker till mig själv nån annan gång.

Önskelista
Koftor (ej med dragkedja!)
Strumpbyxor, leggins, tights
Filmer och CD-skivor
Gymkort
Den årliga pyjamasen från moffa :)
Gitarr
Tavla
Klänningar och kjolar
Hårddisk

Bara några saker jag kom o tänka på nu... Inte min riktiga önskelista för jag har inte önskat mig något.


Ensam hemma

Just nu kollar jag på Ensam Hemma 3. Hade tänkt att kolla på ettan eller tvåan, men jag vet inte om vi har dom och isf vet jag inte vart dom är. Bye.

Skolkatalog.

Värst vad snabb skolkatalogen var på att kom i år! Nu ska jag duscha. Svejs!


Helg.


Jippi!
Snart helg igen. Efterlängtat som vanligt. På lördag åker jag, Julia o Sara för att shoppa lite. Blir julklappar och lite egna saker för mig. Kliver upp strax före 06.00 på lördagmorgon (hjälp!) och bussen går 06.50. Vet inte riktigt hur många timmar vi blir borta men det lär väl bli ca 6 timmars shopping. :)

Har tydligen blivit bättre på att åka skridskor, haha! Plus att några killar i klassen är typ bäst på att åka skridskor.

Pants.


Idag fick vi kolla på dom som hade haft dans på temadagarna och det var nån som hade tagit deras byxor! :O ;)


Kevin.


Idol08. Idag så sms-röstade jag på Kevin. Man blir så glad av att se han och han är alltid så jävla glad! Nu vet ni det :)

Helg.


Efterlängtad helg. Längtar alltid tills det är helg! Idag har vi varit på Wargen och Pc. Fick gå runt och kolla där. På pc fick vi se när dom på estetiska programmet med dansinriktning dansade. Emma var skitbra som vanligt. Är inte förvånad. Efter att vi varit på pc gick jag, Julia o Sara på stan. Köpte en mascara, en foundation och ett par örhängen. Sen så fikade vi lite på Törners. Kanske kollar jag lite på Idol ikväll, finns typ inge bra. Adios.


.


Hej.
Sedan sist jag skrev har jag: Haft engelskaprov. Varit på kina och ätit friterade räkor, friterat kött (?), biff med bambuskott, hönssoppa, det finns två rätter till också men jag smakade inte dom. Ätit middag tillsammans med momma o moffa. Kollat på utbyggnaden som nu sitter fast på huset. Kollat på 2½ men. Nästan vunnit på Fia med knuff mot Rickard, Sara, Julia och Ebba. Fått tillbaka min HK-uppgift. Dansat. Åkt buss fram och tillbaka från stan med hörlurar i öronen och mest lyssnat på Ne-Yo. NU ska jag duscha och sen blir det Desperate Housewives. Ciao.

LOL! :')



Har varit inne på tjuvlyssna.se nu i över en timme. Väldigt underhållande! Favoriten är längst upp! :)

Congratz gånger två.


Grattis till Kevin Jonas som blir 21 idag, och grattis till Obama som är nya presidenten i USA. Nu blir det lite saftdrickning för mig. Bye!

School.


Hello. Igår. So-prov. Idag. Matteprov. På fredag. Engelskaprov. Nästa vecka. Svenska prov. And you know what? I'll survive. About 70 minutes from now I'll be sitting on the bus to Ö-sund cause I have a danceclass in disco. It's gonna be fun! Peace out!

Sweet dreams.


Idag har jag kollat på en massa Gossip Girl-avsnitt. Kan kolla på samma avsnitt hundra gånger. Bara man tar något annat avsnitt ibland. Älskar den serien! Den är bästbästbästbästbästbäst. Men jag har bara läst en av böckerna. Fast jag har ju två uppe på min bokhylla. Ska gå upp o borsta tänderna m.m sen blir det läsning av Gossip Girl. Sweet dreams.


Första november.


Första november. Fortfarande lite snö. Snart skola igen. Jag hoppas på mer snö. Nu är det frukost som gäller. Bye.

RSS 2.0