Quick Change Artists

Kan nån säga hur det här går till? Det är ju helt otroligt!
 

Aaah!

Nu kommer Jullan, kommer inte sitta vid datan på hela helgen tror jag för vi gillar inte att göra samma saker på datan. Så, ingen uppdatering. Bye :D


Veckans fredagsgrogg.

Det är ju vad Magnus Uggla brukar ha på sin blogg. Om ni vill läsa den så kan ni gå in på aftonbladets hemsida. Jag brukar dock inte läsa den, har bara hört talats om hans "Veckans fredagsgrogg".

Första skoldagen avklarad, tur det. Var så himla less på sista lektionen idag då vi hade svenska så jag störde Sara med en massa muppiga kommentarer. Bara så ni vet var Berit väldigt uppåt idag ;') LOL! Bara jag, Jullan och Sara som fattar :D Det ska nog stanna så också.

Imorse hade jag ställt veckarklockan på 06:35 så när klockan (mobilen) ringde så stängde jag av den och somnade om! Jag vaknade igen klockan 07:25 och fick panik. Jag skulle ju hinna duscha innan jag skulle på skolan. Sen blåste jag håret och sminkade mig och sen var klockan 07:54 och jag hade inte ätit frukost, men då ringde ju såklart mamma så jag pratade med hon i nån minut. Skyndade mig sen att smöra en macka, men jag hann bara äta halva, andra halvan fick Charlie. Sen skyndade jag mig att möta Sara.

Ikväll kommer Julia och Linnea och ska sova hos oss hela helgen. Jag, Julia, Sara, Marcus, Simon, Linnea och ____ ska på badet imorn.

Ha en bra helg allesammans.

CITAT.

Vem har smeknamnet Pillan?
- Min frus gynekolog.

Henrik Dorsin.

High School Musical 3

Läste nyss på biostadens hemsida under "kommande" att HSM 3 ska ha premiär här i Sverige samma dag som i USA. Det trodde jag inte, men det är ju bara bra det :) Vad sägs Jullan, är du ledig den 24 oktober?


I've got soul but I'm not a soldier.

Jag skulle vilja ha en massa pengar så jag kan byta ut alla mina kläder i garderoben och köpa helt nya. Såg nyss en massa snygga kläder. Well, now you know.


The way you make me feel.

Michael Jackson har gjort en jädra massa bra låtar han! Helt otroligt.

Igår var jag hos Jullan. Var där på sminkparty, ni vet det brukar ju finnas kryddparty och lite alltmöjligt. Så först pratade nån tjej om en massa hudvårdsprodukter och sedan om smink. Efter det sminkade hon mig och Jullan också. Ska nog beställa något rengöringskit sen, men just nu har jag inte så mycket pengar så jag får vänta litegrann.

Tredje skoldagen avklarad. Skönt. Två dagar kvar och sen är det helg. Då ska Julia, Linnea och Kent sova hos oss hela helgen. Det går inte att vara hemma hos dem. Fast att Kent sover hos oss är väl inte så ovanligt. Han gör ju det varje dag.

Bara så ni vet så stör jag mig på att våran spanskalärare Kamilla har slutat.


Back to School.

8.15 var det som gällde. Kunde nästan inte äta nån frukost för det var så tidigt på morgonen, är ju van att äta vid 11. Det började med att vi fick scheman, pennor, sudd och linjal. Går till tre varje dag typ. Sen skulle vi lära känna varann bättre för vi har ju slagits ihop med en annan klass. Ja, det gick ju verkligen bra! Not. Vi ska också ha nån grej för alla sexor då man ska berätta om olika saker, och vad fick min grupp? Jo, allemansrätten. Nämen gratulerar! Plus att från och med nästa fredag ska vi vara på Frösöberget mellan 13.00-15.00 i tre fredag på raken. Då gäller det att ta på sig några byxor som är lite töjbara ;D Haha!

Vi har sista visningen idag. För två stycken som inte hade kunnat komma tidigare. Det jag tycker är bra att man får veta vilka som har varit här och kollat. Jag kände ju några som var väldigt nyfikna av sig, men dom har inte varit här och kollat. Tur det! Har fått städa rummet inför varje visning och jag hatar att städa. Jag hatar också när det är stökigt. Bra kombination.

När börjar Desperate Housewives igen?

12 hours.

Om tolv timmar ska jag befinna mig i skolan. Tänk vad ett sommarlov kan gå fort. Nästa år den här tiden ska man ju börja gymnasiet. Är ganska säker på vad jag ska gå, men man kan ju ändra sig, men jag tror inte att jag kommer att göra det. Hoppas verkligen att veckorna framöver går snabbt, men av erfarenhet vet jag att det kommer gå fruktansvärt drygt. I'll talk to you tomorrow after school. Bye!

Nynna.

"Stop and stare, nanananananana nanana".. Har fått den låtan på hjärnan. "Nananananana"

Har precis ätit middag. Fläskfilé och pommes frites. Tidigare idag har jag solat lite. Har haft shorts idag också, helt otroligt!

Skolan börjar imorn :( När jag var liten brukade jag längta till att skolan skulle börja :O Herregud! Kommer att vara tvungen att ställa klockan på typ halv sju för jag måste hinna duscha innan skolan. Nej, nu ska jag ta och skicka ett sms till Sara. Måste fråga om vi ska mötas imorn.

Bye!!

DL & JB

Läste för en stund sen att man kommer att kunna köpa Jonas Brothers ALBL i butik den 6 oktober! Men man kan ju beställa det på megastore.se också, men kunde ju beställa skivan där då den kom ut i USA. Tog bara en dag att få den, jag fick den den 13:e augusti och den kom ut den 12:e :)

Jag ska beställa Demis album "Don't Forget" också, bara för att jag tycker att hon har en skitbra röst och dem låtarna som jag har hört är helt otroliga!


Sweet!

God morgon.

Idag hade jag ställt klockan på 07:00, 07:15 och 07:30 så att jag skulle vakna tidigt och sen när klockan blev åtta somnade jag om och sov i tjugo minuter. Sen satt jag mig vid datan, så nu sitter jag här och ska skriva något allmänt ointressant.

Imorn börjar skolan! :O Herregud vad det här lovet gick fort känns det som. Fast igentligen var det ganska länge sen vi var till Göteborg. En månad. Som tur är så är det inte vanlig skoldag första dagen. Hoppas de här veckorna går fort så det blir jullov snart. 


På tal om glass. Mamma köpte en glass till mig för några dagar sen som jag fortfarande inte har ätit. Kanske idag då.

Jonas Brothers


Hörde en väldigt rolig sak för några dagar sen. Dr Phil ska försöka "bota" OJD. Lycka till säger jag bara! :D

Rihanna.

Jag har blivit förälskad i Rihannas låt "Disturbia". Nån mer som är det? Musikvideon är ju skitbra tycker jag! Tror att jag ska ta och införskaffa mig hennes senaste album. Har inte gjort det fast det var jättelänge sen det kom ut! :S

Idag kunde jag ha shorts och linne på mig(!). Helt otroligt, och sola gjorde jag också. Vad har hänt?! Var tvungen att passa på för man ska vara glad om det blir finväder här nångång. När mamma kom hem så gick vi på en promenad till Grytan och tillbaka. Själv så har jag tappat bort en "mössa" till min ena hörlur så jag fick bara lyssna med ena örat.

Jullans utväxt som hon fått eftersom hon färgade håret brunt är nu orange. Tyckte jag var lite komiskt. Jag hoppas att hon är fått till håret nu iallafall. Annars blir det ju lite underhållning på skolan på måndag (snyft).

Drömmar kan gå i uppfyllelse, eller hur?!

Jeans.

Idag for jag, mamma och Marcus in på stan. Vi skulle ha skor, men jag hittade inga. Istället köpte jag två par jeans och en sjal. Antar att jag få beställa hem några skor, eller så får jag väl åka någon annanstans o köpa mig ett par skor.

Efter middagen var jag med Julia. Vi satt vid datan, tog kort och sen gick vi hem till mig. Vi svullade i oss några chips och drack hallonsaft. Sen gick vi ut på en promenad och såg en igelkotte, hahaha! Sen följde jag Jullan hem en bit.

Bara så ni vet så hatar jag, och då menar jag HATAR att gå själv ute i mörkret. Det spelar ingen roll om jag går med Charlie eller inte. Jag hatar det. Är skiträdd att det ska komma nån mupp. Now you know!

Imorn far jag och Jullan in till stan.. och det är bara en helg kvar av sommarlovet, sorgligt?!

Granny

Idag åt jag och Marcus middag hos farmor. Hon hade gjort pizza, alltid gott :) Peter (kusin) var också där. Har inte träffat han på x antal månader. Men det var roligt att träffa honom. Har inte ens kollat på hans nya lägenhet än. Efter maten spelade vi kinaschack och åt choklad. Sen så gick jag och Marcus hem och jag fick ett skrattanfall tack vare en korpulent (stavning?!) person på en moppe. Inte för jag har nåt emot sånna men men...

Mamma försöker lura i oss mint-te. Har ni hört något så dumt? Jag hatar te. It's disgusting. Har inte druckit nånting än, men jag vet ganska säkert vad jag kommer att tycka om det.


Kan ju upplysa er om att Saras hår inte såg särskilt fräsht ut efter det där :D

Demi Lovato.

Grattis till Demi som fyller 16 år idag!!! :D

Rör.

Hej. Idag har det inte hänt särskilt mycket. Lyssnat på JB, kollat på film och varit med Julia. Vi hade inte mycket att göra ikväll, så i brist på annat så kröp vi igenom ett sex meter långt rör. Sen satt vi oss på en post-cykel. Bilder kan ni få se imorn, är för lat just nu.

Kräk-Eva


Läsa mer? Klicka här.

Videon:

Tyra Banks.

Jag tycker att Tyra är så jävla cool. Hon är inte som alla andra. Hon är rolig och annorlunda. Har kollat på youtube på några av hennes Tyra Banks show videos och hon är ju frän som en banän. Peace!



Go Tyra!

Selena Gomez, Jessica Alba and Eva Longoria.

Om en vecka börjar skolan, och bara ett enda lov på hela terminen! My god. Hoppas den här veckan går väldigt långsamt, fast det gjorde inte den här dagen, för jag satt mig vid datan och sen var det dags för att laga middag helt plötsligt.

Här är några få bilder från "The Alma Awards 2008".


Selena och Eva verkade komma överens iaf :D



Talking to me?

Märkte nyss en rolig sak. Idag har jag haft rätt många besökare och idag har jag inte ens skrivit något. Det var mer nu än vad det var den dagen då jag skrev senast. Vill ni veta en sak jag stör mig på? Ni får veta det ändå. Att alla som tjänar pengar på sin blogg inte vill säga hur mycket dem tjänar. OM jag skulle börja tjäna pengar på min blogg, vilket aldrig kommer att hända, skulle jag kunna berätta hur mycket jag tjänar. Skulle inte skada om jag började tjäna pengar på min blogg. Är i stort behov av pengar hela tiden. Spelar ingen roll hur mycket pengar jag får, dem är slut lika fort ändå.


Joseph Jonas

Idag säger vi grattis till Joe Jonas som fyller 19 år! GRATTIS!!


Jonas Brothers ALBL

Jippi! Idag kom nyaste albumet hem mig! Blev väldigt förvånad över att de kom så fort, det kom ju som sagt ut igår. Glad som tusan är jag och har nyss kollat på alla bilder och videos som fanns på skivan. Love is in the air.

Shopping.

Idag for jag och Jullan in till stan för jag skulle ha lite smink. Hittade iallafall en concealer, ett puder, en ögonskuggs duo, och en trio. Beställde även hem ett make up borstar/penslar paket med femton borstar/penslar med tillhörande väska. Får väl se när den kommer.

Fick 187 spänn idag när jag kom hem. Lite komiskt är det för jag och mackan får tillbaka lite pengar som mamma betalar i skatt. Förut en gång fick vi tusen spänn var :D Och inte klagar jag heller.

Plus att idag är det en av de bättre dagarna tack vare att ALBL kommer ut idag! :')

Jonas Brothers- Team Demi & Selena.

Ni har säkert sett tröjan redan. Håller med Kevin, team Demi & Selena. Vad tycker ni? Team Miley eller Team Demi & Selena? Kolla in bilden på Kevin som bär D & S tröjan! Oh yeah! Gå in HÄR!!



Gratis smink for all of us!

Hej jag heter Marielle och jag bajtar (stavning?!) min bestie! I hope it okey. Men vad gör man inte för gratis smink?! Okej, så alla måste gå in på denna länk & bli medlem för att kunna få ett presentkort på Kicks. Det är helt gratis, det är bara att bli medlem so... check it out! Like NOW!

Gå bara in HÄR


Home and back on track again.

Vi for hem idag istället. Vi har varit och hälsat på kusinerna också. Nu har dom skaffat kepsar med "Bilar" trycket på. Förvånad? Inte särskilt. Dom hade vunnit en Crazy Frog-docka på ett tivoli för ett tag sen som dom kallar för "fula gubben". Linda visade en video med Crazy Frog och herre gud vad dom skrattade, och sen när dom satt sig i vardagsrummet där jag satt kom Adam och sa "Fula gubben var på datorn nyss" och jag svarade "jasså, vad gjorde han dårå?", han svarade "Han drog i snoppen så att han tappade snoppen". Sen började han och hans lillebror Alex skratta. Plus att idag har jag fått försöka låta som herr Frog medans jag har hållt i herr Frog.

Vi ska äta pannkaka idag. Har inte ätit det på jättelänge nu. Ska antagligen på bio den här veckan, bara om Sara är hemma nu vill säga. Men det hoppas jag hon är. Kanske äta middag också? Eller vad säger du Julia?

Tar en bild på miss Lovato igen bara för att jag ínte kan förstå hur jävla begåvad hon är!

Smink.

Varför måste det vara så dyrt? Det stör mig enormt. Men jag måste ju ha smink så, what to do? Jag måste gå på stan och köpa lite nytt smink till hösten. Det är ju typ höst nu redan, fast jag solade lite idag, passade på medans solen värmde som mest.

Idag åker jag till mormor och morfar och stannar i kanske några dagar, kanske kommer hem imorn men troligtvis inte. Kanske ska be morbror beställa hem lite saker åt mig från tradera som jag har hittat. Jag tar med mig datan.

Kan inte Desperate Housewives börja igen?! Jag har redan sett hela säsong ett av Gossip Girl, men Desperate Housewives följer jag med på tv:n.

Tänker göra något ovanligt. Tänker skippa att ladda upp en bild. Bye!

Just ja! Bara två dagar kvar tills ALBL kommer ut!

Video girl.

Hej! Jag har blivit beroende av Jonas Brothers låt "Video girl". Den är nice! Alla nya låtar är ju skitbra! Kan ju lyssna och lyssna och lyssna. Det som är bra med Jonas Brothers låtar är att man kan lyssna på dom en miljon gånger utan att bli less på dom. Som t.ex Leona Lewis- Bleeding Love, om jag hör den en gång till då spyr jag!

Idag har jag; varit med Jullan, suttit vid datan, muppat mig, spelat kort, tagit mobilbilder, köpt godis, fått en svart rand på mig, ätit middag med en snubbe som hjälper till med nya huset, diggat JB, chattat med min estländska vän, ätit sockerkaka, mupp-sjungit framför spegeln, nästan tagit fel kassa på ICA, haft träningsvärk, stört mig på min fula header.
Det är lite av de saker jag gjort idag.

Nån som vet när Desperate Housewives och Gossip Girl börjar igen? Finns ju inge bra på tv:n nu på sommarn. Plus att det bara är två veckor kvar av "sommar"lovet. :( Sen är det back to school som gäller. Buhuu.

Plus att en mupp som brukar läsa min blogg tycker att JB är ett bögband. TACK FÖR DEN DÅ! Det ska jag komma ihåg.

Demi Lovato. Oh yeah!

Surtant.

Idag for jag och en viss Julia till badet. Finns inget annat o göra här. När vi kom dit fick Jullan hjälpa en tjej för hon visste inte hur man skulle låsa igen skåpet, ni som har varit på Storsjöbadet vet ju att det är en liten bricka som man ska trycka mot låset med hon tog den runda lilla saken och försökte. Komiskt tyckte jag när Jullan berättade det för mig. Sen så när vi hade badat i bassängen så splashade en liten kille vatten på 7lia. Roligast var när vi satt i bastun, för vi brukar ha på oss våra badkläder i bastun osså när vi satt oss där sa en tjej till oss (Julia).
Surtant: Det finns en anledning till att man inte får ha badkläder i bastun, vill du veta vad?
Julia: Ja...
Surtant: Har du inte tänkt på det förut?!


Något i den stilen sa hon, kommer inte riktigt ihåg. Kunde knappt hålla mig. Tyckte att det var skitroligt! Satt och funderade på att jag skulle säga "Det finns en anledning till att dom uppfann fettsugning", men då hade hon fått spel. Även att jag inte skulle våga. Roligt skulle det ha varit iallafall.

Plus att jag har åkt på magen i rutchkanorna så jag har märken vid vet inte vad det benet heter, men det gör ont om man har byxor på sig. Dom där utåtstickande sakerna på sidorna strax ovanför höfterna. BÄST på förklaring, jag vet!

Gammal, inte allt för snygg bild på oss. Därför den är liten :)

Jonas Brothers + Camp Rock

OMG! Jag läste nyss att Camp Rock har premiär i Sverige den 3:e oktober! Jihaaa! Även att vi i Sverige får vänta hur länge som helst. Fast I guess that alla JB fans redan har sett filmen. Kul o se den ändå.

Oh yeah, allas favoriter. På DC fredag den 3:e okt.

08/08-08

Härligt datum idag tycker jag :) Jag ska vara med Juliana idag. Har väl inte så mkt att skriva om nu, är för trött. Vad ska ni göra idag då?

Bild? Javisst!

Alla som vill se ut som Blake Lively räcker upp en hand! *Räcker upp hand*

Nick Jonas + Selena Gomez


I've actually got a good hairday.

Det är sant. För en gångs skull ser mitt hår bra ut. Ibland så vill jag bara göra en Britney och raka av mig allt. Well, det finns inte så mkt mer att skriva om i det ämnet. Just wanted y'all to know :)

Ida åkte hem till sin pappa idag. Vi hade det trevligt :) Vi for in till stan igår och shoppade lite. Plus att vi höll på att dö av skrattanfall. Vi skulle köpa en varsin korv med bröd och Ida skulle ha en French Hot Dog och tjejen i "kassan" stoppade ner korven och då gick brödet sönder och hon sa "Oj, den sprack!". Jag trodde jag skulle dö! Sen var det min tur att beställa en korv och jag skulle bara ha en vanlig och då när hon skulle hälla på dressingen så kom det inte ut något och sen forsade det ut och hon bara "Oj!". Sen gick vi och skrattade åt det där hela dagen.


5 dagar kvar! <3

Jonas Brothers.



Love the picture!

Lillebror.

Igår såg jag kanske världens sötaste kort. Det var på lillebror min som bakade pepparkakor och hade Tiger Mjölk-katten tatuerad på armarna. Sött? I think so. Längesen var det iallafall.

Plus att idag kommer Ida och ska sova hos mig tills imorn eller på torsdag. It's gonna be fun. Antar att vi ska hyra nån film och äta chips ikväll. Har ju så att der räcker och blir över.

Well, now you know :D

SATC vs. Desperate Housewives

Allt tjat just nu om hur mycket alla älskar SATC, hur bra filmen var och hur glad man blir när man ser serien, visst, den är ju bra, men har ni glömt bort Desperate Housewives?! Min favoritserie. Jag tycker att den är skitbra både rolig och spännande och en blandning av lite allt möjligt. Sen så min andra favoritserie är Gossip Girl, den är ju också skitbra!

SATC

Desperate Housewives.

P.S I säsong fem ska det ju föreställa att det har gått några år och då ska Carlos och Gabrielle ha fått två döttrar, en av döttrarna ska spelas av DEMI LOVATOS lillasyster Madison! Jippi! Peace out. D.S


Nick Jonas + Selena Gomez = Nelena

Hej, jag heter Marielle och jag tycker att Cody Linley är väldigt rolig som avslöjar att Nick och Selena är ihop fast både Nick och Selena säger att dom inte är det. Det är bra gjort Cody!
 
Oh yeah!

Jonas Brothers, Selena Gomez + Demi Lovato.


Kan det bli en bättre bild? Fullsmockad med bra sångare och skådisar!

Plus att jag tyckte att den här bilden var fin.

Och att jag tycker att Miley ser ut som en man mellan Demi och Selena! (Sorry)


Liseberg + Chips

När vi var på Liseberg lyckades jag vinna en stor chipspåse! Ganska komiskt tyckte jag för jag brukar aldrig vinna något. Jag frågade Jullan om vi skulle prova att vinna en chipspåse men hon hade bara en tjuga så hon orkade inte ta den, men jag tänkte prova så jag tog sista numret vilket var 20, och sen så såg vi att det blev nummer 20 men då trodde vi att jag bara skulle vinna en liten påse på 300gr men då började dom ringa i nån klocka och kom ut med stjärnvinsten. Vi började gapskratta!

Take a look!

Full proppad med 17 påsar med chips i massa olika smaker, ostkrokar, jordnötsringar och popcorn :D

Plus att man får väldigt många blickar på sig när man går med en sån där på stan! ;)

Will Smith is the man!

Enjoy!

Skara.

Två bilder från Skara får ni. Dock inga bikinibilder. Dessa är från campingen.

Vi började med att golfa.

Sen blev det pizza buffé! Smaskens! :D

Plus att jag vill ha en golfbil!

Update.

Hej, jag är hemma nu. Kom hem klockan 02 på onsdag morgon, men jag har inte "haft tid" att blogga. Har helt enkelt gjort andra saker.

Några av de saker vi gjorde var;
Skara
Liseberg
Göteborg shopping
Smögen
Gustavsviksbadet

Här kommer en bild på alla utom mamma. Utanför Liseberg vid Gothia Towers Hotel.

(Om nån undrar så har jag shorts under!)


RSS 2.0