Mat-Tina, Buffé och 11års party.

Äntligen är det efterlängtade sportlovet här för alla (?) norrlandsbor. Kommer nog inte göra så mycket annat än o slappa, men det kommer att bli skönt.

Just nu håller jag på att kolla på Let's Dance och mat-Tina har nyss dansat, måste ju säga att hon är en riktig fena på att dansa! Juryns poäng var däremot väldigt snål. Appropå Let's Dance så måste ju jurymedlems Tony Irvings favorituttryck vara "Men...", det är lika roligt att höra varje gång och Davids kommentarer är väldigt underhållande!
image16
En bild på duktiga Tina.

Denna kväll var väldigt mysig må jag säga. Jag och mina bästa kompisar käkade middag tillsammans på en kinarestaurang i stan. Vi provade en buffé. Smaskigt! Sen på vägen hem fick jag skäll av busschauffören för att jag hade fötterna på någon konstig grej i bussen.

Jag hade tänkt att skriva i denna blogg varje dag men igår vart det ett litet undantag. Först hade jag dans-träning mellan 18:30-19:30 sen när jag kom hem så duschade jag och sen var det dags för "Du är vad du äter" och "Vad blir det för mat". En sak jag stör mig på med "Du är vad du äter" är att dem alltid smådansar efter att de har gått ner i vikt. Sen så himla fejk ut.

Har inte några särskilda planer för morgondagen men vi kanske skulle hitta på någonting hela familjen. Får väl se vad det blir. Låtsas-syster Linnea hade party ikväll, hon fyllde 11 i måndags. Har inte hört hur det var, men jag är ganska säker på att de hade roligt.

xoxo,
Marielle.

Ny man i Paris liv...igen!

En dag mindre till sportlov, gud vad jag längtar! Ska hälsa på mormor och morfar i två dagar. Har inte träffat dem på ett tag nu. På tal om mor/far föräldrar så åt jag faktiskt middag hos farmor idag tillsammans med brodern. Jag kommer inte ihåg vad det hette, jag hade iallafall inte ätit det förut men det var pannkaka med någon fyllning inuti.


Idag på skolan gick brandlarmet för femte gången på en och en halv månad, och vi hade det omtalande svenska-provet (som jag inte pluggat till) men det gick faktiskt bättre än väntat. Ett plus var ju att vi fick sluta direkt efter.


Rix MorronZoo är förj*vla bra tycker jag, själv tycker jag att Herr Fylking är bäst. Men han har ju blivit förkyld nu. :( En rolig sak han sa om löner i höstas var "Lönen är som mensen, kommer en gång i månaden och tar slut på en vecka" Han är bra rolig den där mannen. En annan "man" som är rolig är ju Robert Gustafsson (eller är det Gustavsson?), ni måste kolla på videon då han härmar Tony Irving från Let's Dance Juryn. Han är ju galet bra!

image12
www.youtube.com/watch?v=6G5o1DUKJBo


Idag kom mitt paket från Haléns också. Hade beställt en klänning, en tunika, två BH:ar och en kopia av Victoria Secrets bikini. Ni kan ju kolla på Haléns försämrade version.



Ikväll är det premiär för den svenska versionen av "How Clean is Your House?" Det svenska namnet för programmet är "Rent Hus". Om ni har sett reklamen så har ni nog sett hur fruktansvärt ostädat och äckligt folk kan ha det hemma. Om jag skulle hälsa på någon som hade det så där skulle jag nog kräkas mitt i alla oreda.


För er som brukar chatta med tonåringar från England/USA och inte förstår förkortningarna så har jag några av de vanligaste;
FYI- For your information
LMAO- Laugh My Ass Of
A.K.A- Also known as
LOL- Laugh out Loud
Den sistnämnda tror jag nog att alla redan vet, men för säkerhetsskull så tog jag med den efter som den är extremt vanlig bland ungdomarna.


Nu har Nicole Richie fixat ihop bästisen Paris Hilton med pojkvännens tvillingbrorsa Benji Madden, hur länge tror ni att Paris kommer att kunna hålla sig till Benji? Ska vi säga två-tre månader? Nej, det är nog dags för Paris att försöka ha ett stadigt förhållande men jag tror inte att hon kommer att klara det, men hoppas kan man väl?
image15

xoxo,
Marielle.

 


Kändis-snask

Jahaja, nu sitter jag här och har nyss ätit torsk och potatismos. Den finns väl godare maträtter men det slank ner i magen. Hade bara ätit en leverpastejmacka till lunch idag, för jag är inte vidare förtjust i soppa. Det finns väl ett fåtal soppor som jag gillar men den som var till lunch var inge vidare.

Det känns så skönt att det bara är tre skoldagar kvar tills det blir sportlov. Men den här veckan kommer vara ganska jobbig, vi ska hinna med fyra prov under den här veckan, så igentligen skulle jag nog plugga nu, men man måste ju ta en liten paus ibland. Faktum är att jag inte har pluggat någonting än. Ajjabajja Marielle!

Ikväll ska jag inte heller plugga. Tänkte ta och slappa framför TV:n och kolla på fjärde (?) avsnittet av Gossip Girl. Måste ju bara säga att den serien är gudomligt bra. Snygga skådespelare och snygga kläder. Skulle inte skada om man hade Blake Lively's utseende. Hon kommer även att vara med i uppföljaren av Systrar i Jeans. Vet inte ännu när den har premiär i Sverige men i USA så kommer filmen den 8 Augusti.image1
Här har vi en bild på skådespelarna från Gossip Girl. Ni som inte vet vilken tid det sänds så går det klockan 20:00 på kanal 5.

Som ni kanske vet så var det Oscar Galan  i söndags och här nedan har vi några bilder från det. Från höger till vänster; Miley Cyrus i en elegant röd klänning tillsammans med sin fräscha mamma Tish, gravida Jessica Alba och vackra Anne Hathaway.


Ni som är intresserad av Hannah Montana stjärnan och inte vet att hon och hennes bakgrundsdansare/ bästa vän Mandy har fixat en Youtube-användare tillsammans kan gå in på; www.youtube.com/user/mileymandy. En annan nyhet om superkända Miley är att Hannah Montana-filmen förväntas att komma ut i Maj nästa år.

För er som inte har hört talas om Selena Gomez borde memorera in namnet i huvudet för det är en tjej vi kommer höra mer om. Hon är aktuell i Disney Channels nya serie "Wizards of Waverly Place" Den har premiär i Sverige nu på fredag på Disney Channel. Hon är även med i det man kan tro är uppföljaren av "A Cinderella Story" med Hilary Duff men det är det inte. Amerikansk premiär har den i September. Hon jobbar också på ett album. Här nedan har jag några bilder på den sockersöta femtonåringen.  Demi Lovato är Selenas bästa kompis, som syns på bilden längst till höger.


xoxo,
Marielle

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0