En sån där chill måndag.

Slapp-dag. Det är den perfekta beskrivningen av denna dag. Julia kom och gjorde mig sällskap och vi begav oss på en liten nostalgi-tripp. Vi kollade nämligen på två Ashley och Mary-Kate filmer. Vi var helt beroende av dem när vi var mindre. Vi kollade på "The Challenge" och "Switching Goals". Sen efter middagen blev det kortspel och "2 ½ men". Nån fler än jag som älskar den serien?! Måste säga att Jake är roligast av alla! Klockren unge helt enkelt.

Nu sitter jag på nedervåningen alldeles ensam, känns lite läskigt, för det är alldeles mörkt utanför. Tror jag ska gå upp vilken sekund som helst och läsa senaste numret av "FRIDA".

Imorn fyller Sara den underbara femton basst! Så då ska man ju dit och svulla. Jag och Jullan ska bjuda henne på kina som present. Och på onsdag ska jag och Juliana ha filmkväll, har valt filmer idag. Det blir; Big Momma, When in Rome, Honey, och How to lose a guy in ten days.

Nu ska jag ta och lägga mig innan jag skrämmer upp mig själv för mycket. Läste nämligen ett sånt där jävla kedjebrev som jag inte skickade vidare för jag tycker inte om och få sånna, men jag ska lämna er utanför detaljerna. Ha en bra natt!

xoxo,
Marielle.

Gossip Girl

Hejsan alla svenskar! Är det någon som vet när Gossip Girl drar igång igen?
image60
UPDATE: Läste nyss att det börjar i maj igen! Längtar!
xoxo,
Marielle.

En sån där allmänt tråkig torsdag.

Jahapp, den här dagen började klockan 06.35 då alarmet på mobilen ringde. Spelade igenom min gitarrläxa två gånger och sen tog jag på mig sidenpyjamasen och gick ner. Som vana gick jag först ner till det så kallade "Öppnaspisrummet" och startade min data. Sen satt jag där till ungefär klockan sju då jag tog och åt lite mannagrynsgröt. Efter att det var klart så satt jag och kollade igenom några sidor på internet innan jag tog och gjorde mig iordning inför skoldagen. Klockan 08.56 kom det det in två damer och en man i vår farstu (har däremot ingen aning om hur det stavas), eller damer och damer, min bästa vänner. Vi tog oss en rättså långsam promenad till skolan där vi skulle spendera ett antal tråkiga timmar. Vi som har spanska fick dock sluta direkt efter SO:n för hon var tydligen sjuk. Så jag och Julia drog hem till mig och gick ut med jycken ett varv runt kvarteret eller vad man nu säger. Väl hemma tog vi och satt oss vid datan (ooh big surprise!). Men där han vi bara sitta i en kvart för sen skulle hon göra sig iordning för att fara till mor sin. Nu ska jag ta och göra iordning min middag så att jag inte får håll (stavas det så? :S) på dansen. Kommer nämligen träffa den dystraste och tråkigaste människan då, suck! Kanske tillochmed kommer att vara tvungen att dela buss med henne på fram- och tillbakavägen! Nej, nu blir det makaroner och korv för mig- lyxigt värre! Jag var ironisk bara så att ni vet, det är inte så att makaroner och korv är det mest exklusiva jag äter. Men men. Märkte att det vart en väldigt tråkigt inlägg, inga kändisar, inget skvaller eller någonting. Aja.

xoxo,
Marielle.

Inköpslista- Gina Tricot.

Hejsan svejsan, på lördag åker jag, Julia och Sara ner till Sundsvall och ska bränna lite stålar :) Tåget går 08:14 och jag vet inte om vi har nån skjuts in till stan då. Har du pratat med mor din Julia? Hoppas att man hittar sig nå snyggt. Här har ni allafall vad jag hoppas hitta från Gina Tricot. Hittade en vit tunika som jag vill ha också, men orkar inte fixa nån bild på den, haha!


Väskan går på 199 riksdaler, boleron på 99 och shortsen som ni kan se kostar 149 har jag för mig. Tror också att jag köper mig ett par svarta Ray-Bans inspirerade solbrillor också.

xoxo,
Marielle.

Desperate Housewives premiär!!!!!!!!

Ä-N-T-L-I-G-E-N! säger jag bara. Som jag har väntat på att min favorit serie ska börja igen! Men ikväll klockan 20:00 då smäller det!Det kommer vara dubbelavsnitt! <3 Missa det inte! Ikvällens avsnitt kommer dem på Wisteria Lane vara på Halloween-party, och Danielle kommer hem!
image56
Har även hört några nyheter om Desperate Housewives. Marc Cherry kommer bara göra tre säsonger till av succéserien :( Och inom en snar framtid kommer Edie att dö!

"Edie kommer att gå över en stor, moralisk gräns. Det får förödande konsekvenser för henne och hennes tid på Wisteria Lane får ett chockerande slut, berättar Cherry för Usa Today."

Ojojoj!

xoxo, Marielle.

Miley Cyrus Dance Battle ink Channing Tatum!


Här har ni en as-cool dansvideo med Miley och hennes dansare. Plus några från filmen "Step up" vilket inkluderar Channing Tatum! OMG!

xoxo, Marielle.

Amerikanska storlekar, HJÄLP!!!

Hej, jag ska beställa en t-shirt från en amerikansk sida och där står det att t-shirten finns i;
Youth Small
Youth Medium
Youth Large
Youth Extra Large

min fråga är vilken är den svenska storleken för dessa amerikanska storlekar? Nån som vet? Isf kommentera!

xoxo, Marielle.

Peace out!

En tjej som diggar peace-märket är Miley Cyrus, både som tryck på tröjor och som pose för alla paparazzis. Bilder finns nedan.
image44

Ja, såhär skulle jag nog kunna hålla på förevigt. Hon är helt enkelt beroende av peace-märket. Om ni själva är sugen på en t-shirt med peace-tryck så ska ni kolla på Gina Tricot.

xoxo,
Marielle.

Gladiatorsandaler

Hej, jag är i behov av ett par gladiatorsandaler, nån som vet vart man kan hitta ett par snygga?
image42
Här har jag en bild på Mileys snygga sandaler.

xoxo,
Marielle.

GISSA SMAJLET!

image41

Hej, försökte ju ladda upp denna bild för ett nån vecka sen men det funkade inte då, så jag ska kolla om det funkar nu... Svar finns längre ner.








A5,B8,C6,D2,E4,F7,G1,H3

xoxo,
Marielle

RSS 2.0